Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο Audi S3 με ελάχιστο καμουφλάζ

Ελλάδα 3:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο Audi S3 με ελάχιστο καμουφλάζ

ΝΕΑ

Το νέο Audi S3 με ελάχιστο καμουφλάζ

ΝΕΑ

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν νέες φωτογραφίες του πρωτότυπου εξέλιξης του νέου Audi S3 που αυτή τη φορά έχει διώξει από πάνω του το έντονο καμουφλάζ δίνοντας μας και μια πολύ καλή εικόνα του εσωτερικού του.

Advertisement
Advertisement

Ο κατασκοπευτικός φακός συνέλαβε από πολύ κοντινή απόσταση ένα από τα πρωτότυπα εξέλιξης του νέου Audi S3 Sportback. Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε το αυτοκίνητο αρκετά ελαφρύ καμουφλάζ το οποίο επιτρέπει να διακρίνουμε αρκετές εξωτερικές λεπτομέρειες ενώ ακόμα πιο σημαντικό είναι το γεγονός πως παίρνουμε μια πολύ καλή γεύση από το εσωτερικό του.

Εξωτερικά λοιπόν διακρίνονται αρκετά καθαρά τα εμπρός φωτιστικά σώματα με τις προεκτάσεις τύπου χαυλιόδοντα, η χαρακτηριστική πλέον στα νέα Audi οριζόντια εισαγωγή αέρα στο καπό, οι μεγάλοι αεραγωγοί του εμπρός προφυλακτήρα καθώς και οι αρκετές ακμές της σιλουέτας στη λογική που είδαμε πρώτα στο μικρότερο A1. Ιδιαίτερα ενδιαφέροντα είναι όμως και τα συμπεράσματα σε ότι αφορά το εσωτερικό που φαίνεται πως έχει ένα αρκετά σπορτίφ ύφος συνδυάζοντας την φιλοσοφία του A1 με το έντονα ψηφιακό περιβάλλον του νέου Golf καθώς κυρίαρχο στοιχείο είναι η ψηφιακή οθόνη του πίνακα οργάνων καθώς και αυτή του συστήματος πολυμέσων που μάλιστα έχει σαφή προσανατολισμό προς τον οδηγό.

Advertisement
Advertisement

Το σπορτίφ ύφος ενισχύεται από τους αεραγωγούς που πλαισιώνουν τον πίνακα οργάνων θυμίζοντας λίγο την αντίστοιχη εικόνα στις Lamborghini ενώ αντίστοιχα με το νέο Golf αρκετά μινιμαλιστική έχει γίνει η εικόνα της κεντρικής κονσόλας στην οποία πλέον φιλοξενούνται ελάχιστοι φυσικοί διακόπτες και ο πολύ μικρός επιλογέας του DSG.

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι στιγμής το S3 θα κινείται από τον 2.0 TFSI με απόδοση κοντά στους 330 ίππους οι οποίοι θα περνούν στο δρόμο μέσω του συστήματος τετρακίνησης Quattro. Με βάης το χρονοδιάγραμμα που βάζει την παρουσίαση του νέου Audi A3 στην προσεχή έκθεση της Γενεύης δεν είναι απίθανο η πρεμιέρα του S3 να δρομολογηθεί μέσα στο 2020.

Advertisement