Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Audi: Αγοράζοντας εύκολα on line

Ελλάδα 8:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Audi: Αγοράζοντας εύκολα on line

ΝΕΑ

Audi: Αγοράζοντας εύκολα on line

ΝΕΑ

Ποτέ στο παρελθόν δεν ήταν πιο εύκολη η απόκτηση ενός Audi. Οι απλοποιημένες διαδικασίες επιλογής και αγοράς του ιδανικού μοντέλου της Γερμανικής εταιρείας  μαζί με τις κορυφαίες προτάσεις χρηματοδότησης, σας φέρνουν πιο κοντά στο μοντέλο που ονειρεύεστε.

Advertisement
Advertisement

Η Audi αναγνωρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής σε όλους τους τομείς, έχει απλοποιήσει σημαντικά τη διαδικασία πώλησης αυτοκινήτων. Πλέον, η δυνατότητα να αποκτήσετε εύκολα και γρήγορα το αυτοκίνητο που επιθυμείτε από την άνεση του σπιτιού σας, με τη νέα υπηρεσία Audi Online Sales κάνει την απόκτηση του καλύτερου μικρομεσαίου premium μοντέλου, πιο εύκολη και άμεση από ποτέ. Στην ψηφιακή εποχή που βρισκόμαστε, όπου όλες οι υπηρεσίες και οι δραστηριότητές μας μπορούν και ολοκληρώνονται με ιδιαίτερα υψηλή ταχύτητα και αξιοπιστία, η προσωπική εμπειρία στην αγορά αυτοκινήτου έχει ιδιαίτερη σημασία.

Advertisement
Advertisement

Προσφέροντας το σύστημα Audi Online Sales που αφορά τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητά της, η Audi κάνει τη διαδικασία εξαιρετικά εύκολη και ευχάριστη, οδηγώντας ταυτόχρονα τις εξελίξεις. Η συγκεκριμένη υπηρεσία που έχει ως στόχο να απαλλάξει τους ενδιαφερόμενους από περίπλοκες και χρονοβόρες διαδικασίες απόκτησης του αγαπημένου τους Audi, είναι ήδη σε λειτουργία. Το Audi Online Sales, εκτός της ταχύτητας και της απλοποίησης των διαδικασιών που προσφέρει, δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης σε επιπλέον προνόμια, για κάποια από τα αυτοκίνητα που είναι ετοιμοπαράδοτα (A1 Sportback, Q2, Q3, Q3 Sportback, A3 Sedan και A3 Sportback).

Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή και ολοκληρώνεται σε πολύ λίγο χρόνο, με λίγα «κλικ». Η επιλογή του αυτοκινήτου ανάμεσα από τα διαθέσιμα ετοιμοπαράδοτα που βρίσκονται στον κατάλογο, όπου ταυτόχρονα υπάρχουν και πληροφορίες για το κάθε ένα από αυτά, όπως βασικός και έξτρα εξοπλισμός, χρώμα, καύσιμο, τελική τιμή και άλλα πολλά στοιχεία που θα διευκολύνουν την τελική απόφαση. Στη συνέχεια, με τη συμπλήρωση μιας φόρμας παραγγελίας με τα προσωπικά στοιχεία του ενδιαφερόμενου, τον τρόπο πληρωμής (μετρητοίς ή χρηματοδότηση), καθώς και τον Εξουσιοδοτημένο Έμπορο Audi από τον οποίο επιθυμεί να παραλάβει το αυτοκίνητο, ολοκληρώνεται η διαδικασία της επιλογής.

Advertisement

Ένας εκπρόσωπος του Εξουσιοδοτημένου Εμπόρου Audi που έχει επιλεγεί, θα αναλάβει να κάνει την επικοινωνία με τον ενδιαφερόμενο προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Μέσα από το τελικό στάδιο της επικοινωνίας, μπορούν να ρυθμιστούν και σημαντικές παράμετροι, όπως η ιδανική ημερομηνία για την παράδοση του νέου Audi στον κάτοχο. Στους τρόπους πληρωμής, εκτός των μετρητών και των ιδιαίτερα προνομιακών τιμών που μπορεί να πετύχει κανείς, η Audi έχει να προτείνει και το πρόγραμμα χρηματοδότησης Buy Now Pay Later, βάσει του οποίου η πρώτη δόση για την αγορά του αυτοκινήτου, καταβάλλεται 6 μήνες μετά την παράδοσή του στον ιδιοκτήτη.

Advertisement

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, «τρέχει» με επιτόκιο 2,9% και ελάχιστη προκαταβολή 20%, μπορεί να έχει διάρκεια 48 μήνες και περιλαμβάνει 4 χρόνια εγγύηση για το αυτοκίνητο, ασφάλεια και service. Όλα τα παραπάνω, συναινούν στο ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποκτήσει κανείς, γρήγορα, εύκολα και με απόλυτη ασφάλεια το Audi που επιθυμεί με προνομιακές τιμές και εξαιρετικά χρηματοφοτικά προγράμματα.

Advertisement