Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πώς θα είναι το νέο Audi RS3;

Ελλάδα 23:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πώς θα είναι το νέο Audi RS3;

ΝΕΑ

Πώς θα είναι το νέο Audi RS3;

ΝΕΑ

Η ψηφιακή απεικόνιση του νέου Audi RS3 χωρίς καμουφλάζ μας δίνει μία πρώτη σαφή εικόνα για την μορφή που θα έχει το νέο Hot Hatchback, που θα παρουσιαστεί το 2022.

Advertisement
Advertisement

 

Η ιστορία των RS3 ξεκίνησε το 2011. Το A3 πλησίαζε στο τέλος του κύκλου ζωής του όταν ένα μοντέλο με sport χαρακτηριστικά και επιδόσεις εγκρίθηκε για παραγωγή, κινούμενο από τον εικονικό (τώρα πια) υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 2.500 κ.εκ.

Το νέο Audi RS3 θα θυμίζει το RS6!

Advertisement
Advertisement

Παρά τον έντονο συναγωνισμό από τα: Focus RS ή την εξακύλινδρη BMW Σειρά 1, το baby RS αποδείχθηκε τόσο επιτυχημένο, που η Audi πρέπει να συνεχίσει να παράγει και να εξελίσσει έπρεπε να συνεχίσει. Ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο έκανε το ντεμπούτο του το 2015, κινούμενο από έναν σύγχρονο κινητήρα, αλλά πιστεύουμε ότι η μεγαλύτερη πρόοδος ήταν η άφιξη του RS3 sedan, που επέτρεψε να πωληθεί αυτό το αυτοκίνητο στην Αμερική. Τώρα η Audi έχει παρουσιάσει ένα ολοκαίνουργιο A3, και παρόλο που αυτό πρέπει να είναι… οικονομικό και φιλικό προς το περιβάλλον, οι πελάτες και οι άνθρωποι της Audi απλά δεν μπορούν να φανταστούν έναν κόσμο χωρίς το RS3. Οι πρώτες δοκιμές έχουν ξεκινήσει πριν από λίγους μήνες και πιστεύουμε ότι θα είναι έτοιμο εντός ενός έτους.

Audi RS3 ABT με 470 ίππους

Πιθανότατα θα δούμε το μοντέλο να δοκιμάζεται το καλοκαίρι, στο Nurburgring. Ωστόσο, δεδομένου ότι το στυλ είναι ένα μέρος της εξέλιξης, αποφασίσαμε να επικεντρωθούμε σε αυτήν. Η ψηφιακή απεικόνιση προέρχεται από τον Kleber Silva και μοιάζει σαν να βγήκε από τη γραμμή συναρμολόγησης, της Audi. Το χαρακτηριστικό ταυτότητα του σχεδίου είναι ο νέος εμπρόσθιος προφυλακτήρας με στοιχεία που δανείζεται από το νέο RS6 Avant, το οποίο είναι διαθέσιμο για πρώτη φορά στην Αμερική. Οι μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα και εξαγωνική μάσκα κάνουν το RS3 να ξεχωρίζει από το κανονικό A3.

Με μεγαλύτερους τροχούς, πλαϊνές φούστες και χαμηλωμένη ανάρτηση, το μικρό Audi έχει έντονη εμφάνιση. Εν τω μεταξύ, η εικόνα 3/4 του πίσω μέρους δείχνει τον ίδιο ψεύτικο διαχύτη και το κομμάτι της σχεδίασης με το σχήμα «W» που έχει και το Wagon.

Advertisement