Live Κίνηση
Περισσότερα
Audi

Audi A3 Sportback: Διαμορφώστε το μοντέλο που σας ταιριάζει

Ελλάδα 9:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Audi A3 Sportback: Διαμορφώστε το μοντέλο που σας ταιριάζει

Audi

Audi A3 Sportback: Διαμορφώστε το μοντέλο που σας ταιριάζει

Audi

Υπάρχουν τρεις εξοπλιστικές εκδόσεις για το εξωτερικό και τρεις για το εσωτερικό για το νέο A3 Sportback, οι οποίες μπορούν να συνδυαστούν για να γίνει το νέο σας Audi ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Advertisement
Advertisement

Εκτός από τη Standard έκδοση, υπάρχουν η έκδοση Advanced και η S line. Όσον αφορά τα χρώματα και τα υλικά στο εσωτερικό, οι πελάτες του A3 μπορούν να επιλέξουν μεταξύ της βασικής επιλογής εσωτερικού σχεδιασμού και της S line.

Έτσι, το A3 Sportback προσφέρει πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης. Στην έκδοση Advanced, τα πλαίσια των εισόδων αέρα σχεδιάζονται σε silver selinite, ενώ εκείνα του εξωτερικού της S line είναι σε ματ platinum gray. Υπάρχουν παρόμοιες διαφορές στο πίσω μέρος. Το Singleframe και των δύο γραμμών είναι βαμμένο σε μαύρο τιτάνιο και περιβάλλεται από πλαίσιο χρωμίου. Οι είσοδοι αέρα και το μαρσπιέ στο εμπρόσθιο άκρο στο κάτω μέρος είναι μεγαλύτερα και πιο εντυπωσιακά με επιλογή του εξωτερικό S line. Υπάρχει μια τρίτη επίπεδη είσοδος αέρα πάνω από το μαρσπιέ. Οι κυψελωτές σχάρες στο Singleframe είναι μεγαλύτερες και έχουν μικρές λωρίδες εισόδου. Η μάσκα είναι τοποθετημένη λίγο πιο κάτω και υπάρχουν τρεις επίπεδες περσίδες πάνω από αυτήν. Η αεροτομή της οροφής έχει ένα δυναμικό περίγραμμα ενώ και ο διαχύτης έχει ένα πιο εντυπωσιακό σχέδιο.

Advertisement
Advertisement

Και στις δύο γραμμές εξοπλισμού, το προαιρετικό πακέτο styling σε μαύρο χρώμα τονίζει περαιτέρω την εμφάνιση. Περιλαμβάνει το πλαίσιο του Singleframe και των εισόδων αέρα και του μαρσπιέ. Στην S line, περιλαμβάνει επίσης το πλαίσιο του διαχύτη και τις ταινίες ένθεσης στο πλάι. Τα περιβλήματα των εξωτερικών καθρεφτών είναι επίσης διαθέσιμα σε μαύρο χρώμα. Μια ράγα οροφής σε ματ μαύρο ή ανοδιωμένο αλουμίνιο διατίθεται ως προαιρετική επιλογή και για τις τρεις παραλλαγές εξωτερικού. Οι πελάτες του νέου A3 μπορούν να επιλέξουν μεταξύ δώδεκα χρωμάτων. Το μπλε Atoll, το Turbo Blue, το γκρι Manhattan και το κίτρινο Python είναι καινούργια χρώματα.

Αντίστοιχα, στην καμπίνα, διαφορετικές ταπετσαρίες καθισμάτων σε διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς, που κυμαίνονται από βιώσιμο ανακυκλωμένο υλικό έως λεπτό δέρμα Nappa, διατίθενται για τα τρία εσωτερικά σχέδια. Τα υλικά “Puls” και “Torsion” που χρησιμοποιούνται για την κάλυψη των καθισμάτων στην S line και οι παραλλαγές επιλογής εσωτερικού σχεδιασμού αποτελούνται από μέχρι και 89% ανακυκλωμένο πολυεστέρα. Για ένα σύνολο καθισμάτων από υλικό “Torsion”, 45 μπουκάλια ΡΕΤ 1,5 λίτρων περνούν ειδική επεξεργασία για να δημιουργηθούν ίνες οι οποίες στη συνέχεια περιστρέφονται σε σπειρώματα. Υπάρχει επίσης μια μεγάλη ποικιλία υλικών και χρωμάτων για τις διακοσμητικές επιφάνειες του πίνακα οργάνων, όπως για παράδειγμα λωρίδες από γκρι ξύλο σημύδας, δύο σχέδια αλουμινίου ή άνθρακα.

Advertisement

Και οι δύο γραμμές εξοπλισμού περιλαμβάνουν πολυλειτουργικό τιμόνι τριών ακτίνων, φωτιζόμενα στοιχεία στο εσωτερικό των θυρών και κομψές ραφές σε χρώμα αντίθεσης στο κεντρικό υποβραχιόνιο, στις πόρτες και τον πίνακα οργάνων. Το πακέτο φωτισμού περιγράμματος/περιβάλλοντος θα ακολουθήσει λίγο μετά το λανσάρισμα: μπορεί να ρυθμιστεί σε 30 διαφορετικά χρώματα και φωτίζει τις χαρακτηριστικές γραμμές σχεδιασμού με εντυπωσιακό φως και τις επιφάνειες με απαλό φως. Η S line για το εσωτερικό περιλαμβάνει προηγμένα σπορ καθίσματα με δερμάτινα καλύμματα και καλύμματα Alcantara, διακοσμημένα με ένα νέο σχήμα ρόμβου. Συμπληρώνεται από πεντάλ από ανοξείδωτο ατσάλι, ανάγλυφο στις πλάτες των εμπρόσθιων καθισμάτων και ένα μαύρο τιμόνι με αντιπαραβαλλόμενη ραφή και το έμβλημα S.

Advertisement

 

Διαμορφώστε το δικό σας Audi A3 Sportback!

 

Advertisement

Δείτε ακόμα:

Η σχεδιστική γλώσσα του νέου Audi A3 Sportback

To Audi RS7 με 975PS και ξεχωριστό wrap

Νέο Audi A3 Sportback: Κορυφαίοι χώροι για την κατηγορία