Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To Audi RS7 με 975PS και ξεχωριστό wrap

Ελλάδα 23:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To Audi RS7 με 975PS και ξεχωριστό wrap

ΝΕΑ

To Audi RS7 με 975PS και ξεχωριστό wrap

ΝΕΑ

Για όσους οι 600 ίπποι της εργοστασιακής μορφής του RS7 δεν είναι αρκετοί, η Nebulus έχει τη λύση για να κάνει το εκπληκτικό μοντέλο της Audi πολύ γρηγορότερο αλλά και ακόμα πιο εντυπωσιακό στην εμφάνιση.

Advertisement
Advertisement

Το μοτέρ του RS7 είναι απόλυτα ικανό για απόδοση 600 PS στις 6.000 σ.α.λ. και 81,6 kgm ροπής, που με το 8άρι αυτόματο κιβώτιο και τις αστραπιαίες του αλλαγές αλλά και την quattro τετρακίνηση, δίνει εκπληκτικές επιδόσεις στο μοντέλο της Audi.

Το Dynamic Plus πακέτο της Nebulus, με την αύξηση της απόδοσης στους 975 ίππους, στέλνει και την τελική ταχύτητα στα εντυπωσιακά 304 χλμ./ώρα από τα 250 της ηλεκτρονικά περιορισμένης εργοστασιακής απόδοσης. Μέσα στην καταπληκτική καμπίνα του RS7, θα συναντήσετε μια σειρά από εντυπωσιακά ψηφιακά χαρακτηριστικά, όπως ένα σύστημα MMI αφής με διπλή οθόνη και το Virtual Cockpit της Audi. Επιπλέον, το εσωτερικό θα σας κάνει να εκπλαγείτε με τις εκπληκτικές διακοσμητικές επεμβάσεις από ανθρακόνημα, τις κόκκινες πινελιές και τον ιδιαίτερο φωτισμό. Το τιμόνι με την επίπεδη βάση και τα κομψά σπορ καθίσματα, βάζουν σε πολεμικό mood όποιον βρεθεί στην καμπίνα του ξεχωριστού αυτού RS7.

Advertisement
Advertisement

Στο πακέτο Dynamic Plus περιλαμβάνεται και ένα σετ ζαντών 22 ιντσών, αν και με τις εργοστασιακές των 21″ μια χαρά είναι το αυτοκίνητο, καθώς και η μείωση της απόστασης από το έδαφος με τις σχετικές επεμβάσεις στην ανάρτηση που έχει και πνευματικό έλεγχο (και super χαμήλωμα για όταν το αυτοκίνητο είναι σταθμευμένο). Το τετράθυρο και ιδιαίτερα τολμηρό Audi είναι ιδιαίτερα θεαματικό στην όψη, χάρη και στο ειδικό αυτοκόλλητο περίβλημα (wrap) που έχει χρησιμοποιηθεί για να κάνει το αμάξωμα ακόμα πιο προκλητικό. Μοιάζει με τατουάζ αυτό το σχέδιο που έχει στο αμάξωμα το συγκεκριμένο RS7, με τις BlackBox-Richter και 811 Design να συνεργάζονται για αυτό το μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα.

Δείτε ακόμα: Το εκπληκτικό photo finish στο DTM (VIDEO)

Advertisement

Νέο Audi A3 με εξηλεκτρισμένη γκάμα

H ABT αποκαλύπτει το RSQ8 με τους 740 PS

Advertisement