Αποστολή στο Γκούντγουντ: Είστε έτοιμοι για το Φεστιβάλ Ταχύτητας;
ΝΕΑ
Το NewsAuto.gr ταξιδεύει το τριήμερο 26-28 Ιουνίου στο Γκούντγουντ, εκεί όπου φιλοξενείται κάθε καλοκαίρι το πιο… γρήγορο φεστιβάλ. Το φετινό πρόγραμμα είναι πιο πλούσιο από ποτέ και θα σας μεταδώσουμε σε απευθείας σύνδεση όλες τις εξελίξεις από το κτήμα του Λόρδου Μαρτς.
Παγκόσμιες πρεμιέρες νέων μοντέλων (Mercedes A45 AMG, Nissan Juke-R 2.0, Peugeot 308 GTi κ.α.), διάσημοι οδηγοί της Formula 1 (Kimi Raikkonen, Jenson Button, Nico Rosberg, Felipe Massa) να οδηγούν μονοθέσια και όχι μόνο, εκπληκτικά supercars να ανεβαίνουν τη διαδρομή του 1,86 km, κασκαντέρ να κάνουν τρελά κόλπα με αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες, ακόμη και το σμήνος επίδειξης Red Arrows να κάνει εντυπωσιακά περάσματα πάνω από τα κεφάλια των θεατών.
WHAT CAR
Ο συνολικός αριθμός των επισκεπτών αναμένεται να ξεπεράσει τις 200.000, ενώ περίπου 6.000 άτομα κατασκηνώνουν κάθε χρόνο στο κτήμα Γκούντγουντ.
Μείνετε συντονισμένοι στο NewsAuto.gr για live εικόνα, φωτογραφίες, συνεντεύξεις και πολλές εκπλήξεις.
Ακολουθήστε το newsauto.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
