Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται μια νέα Mustang (+video)

Ελλάδα 3:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται μια νέα Mustang (+video)

ΝΕΑ

Έρχεται μια νέα Mustang (+video)

ΝΕΑ

Μια μικρή πρόγευση, από την έκπληξη που ετοιμάζει η Ford στο Φεστιβάλ Ταχύτητας στο Goodwood.

Advertisement
Advertisement

Η Ford ανακοίνωσε τη γκάμα της για το φετινό Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood, με το αποκορύφωμα να είναι ένα «νέο μέλος της οικογένειας» Mustang, που πρόκειται να παρουσιαστεί στις 14 Ιουλίου.

Ένα σύντομο teaser βίντεο αποκαλύπτει ότι το μυστηριώδες μοντέλο βασίζεται στη Mustang Mach-E, με φανταχτερό χρώμα και πιο περιπετειώδες στήσιμο.

Τα θολά πλάνα υποδηλώνουν ότι το Mach-E θα οδηγήσει σε ένα νέο σετ τροχών, με ελαστικά έτοιμα για εκτός δρόμου και θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος.

Advertisement
Advertisement

Το πολύχρωμο φόντο είναι παρόμοιο με τις αγωνιστικές εκδόσεις της Mustang, ενώ το bodykit GT φαίνεται να έχει μικρές αλλαγές, όπως η προσθήκη μεγαλύτερης πίσω αεροτομής και διαφορετικής φραγμένης μάσκας.

Η αυτοκινητοβιομηχανία ήταν διστακτική για τις λεπτομέρειες σχετικά με το νέο μοντέλο, αλλά είπε ότι δεν θα περιοριστούν στα «επίσημα αποκαλυπτήρια», αλλά θα επιδείξουν επίσης τις «οδηγητικές δυνατότητές» της.

Advertisement

Προς το παρόν, δεν είναι ξεκάθαρο αν μιλάμε για μια άλλη ειδική ή μια επερχόμενη έκδοση παραγωγής του Mach-E.

Το νέο μοντέλο Mach-E θα συνοδεύεται από τη Mustang GT3, και το Ford Explorer EV που θα κάνουν το δυναμικό τους ντεμπούτο στη διάσημη ανάβαση.

Advertisement

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, το M-Sport Ford Puma Hybrid Rally1 θα γιορτάσει τα 50 χρόνια του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι της FIA.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Ford θέλει να κλέψει τις εντυπώσεις στο Goodwood
Πρόγραμμα Ford Plus για την απόκτηση του Puma
Ford Fiesta: Η φιέστα που κράτησε μισό αιώνα