Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με ρυθμιζόμενα αμορτισέρ τα καθίσματα του νέου Toyota Tacoma

Ελλάδα 4:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με ρυθμιζόμενα αμορτισέρ τα καθίσματα του νέου Toyota Tacoma

ΝΕΑ

Με ρυθμιζόμενα αμορτισέρ τα καθίσματα του νέου Toyota Tacoma

ΝΕΑ

Τα εξαιρετικά σε εμφάνιση καθίσματα του νέου Tacoma της Toyota, στην έκδοση TRD PRO, πάνε το θέμα της άνεσης σε άλλο επίπεδο.

Advertisement
Advertisement

Το ολοκαίνουργιο Toyota Tacoma TRD PRO έχει καθίσματα IsoDynamic Performance που έχουν ως στόχο την καλύτερη δυνατή συνεργασία με την ανάρτηση του αυτοκινήτου.

Με στόχο την απόλυτη άνεση εκεί που δεν υπάρχει καν υποψία δρόμου, οι τεχνικοί της Toyota, πέραν των επιλογών που έκαναν σε σχεδίαση και συνεργασίες για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, έδωσαν ιδιαίτερη προσοχή σε ένα ακόμα στοιχείο. Τα καθίσματα του νέου Tacoma ΤRD PRO, λέοντας IsoDynamic Performance, δεν είναι καθόλου διακριτικά σε εμφάνιση αλλά υπόσχονται την καλύτερη εμπειρία άνεσης στον κόσμο.

Advertisement
Advertisement

Αυτά τα καθίσματα είναι ειδικά σχεδιασμένα για χρήση εκτός δρόμου, προκειμένου να περιορίζουν τα «ταρακουνήματα» του οδηγού και να τον κρατούν ξεκούραστο σε δύσβατα εδάφη. Για να επιτευχθεί αυτό, το κάθε κάθισμα ενσωματώνει δύο αμορτισέρ αερίου- λαδιού που διαχειρίζονται την κάθετη αλλά και την πλευρική διαδρομή του καθίσματος.

Η Toyota λέει ότι οι χρήστες μπορούν να ρυθμίσουν τα καθίσματα IsoDynamic Performance «με βάση τη μάζα σώματος και τις εκάστοτε προτιμήσεις των επιβατών». Έχει ενδιαφέρον το ότι οι ρυθμίσεις αυτές μπορούν να αποθηκευτούν και με την περιστροφή ενός διακόπτη να ενεργοποιούνται ή να απενεργοποιούνται ανάλογα με το αν το αυτοκίνητο έχει μπροστά του σκληρό χωματόδρομο ή κάποια απλή ασφάλτινη διαδρομή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δείτε μια απίστευτη διαφήμιση της Toyota (+video)
Toyota: Αργούν οι νέες μπαταρίες και τα συνθετικά καύσιμα
To Tesla Model Y απειλεί την Toyota