Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Eτοιμάζεται ηλεκτρικό Range Rover με αυτονομία 600 χιλιομέτρων

Ελλάδα 19:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Eτοιμάζεται ηλεκτρικό Range Rover με αυτονομία 600 χιλιομέτρων

ΝΕΑ

Eτοιμάζεται ηλεκτρικό Range Rover με αυτονομία 600 χιλιομέτρων

ΝΕΑ

Σε έναν περίπου χρόνο θα δούμε το θηριώδες SUV να κάνει την εμφάνισή του στους δρόμους με πολύ ψηλή αυτονομία…

Advertisement
Advertisement

Ολοένα και περισσότερα ηλεκτρικά μοντέλα κάνουν την εμφάνισή τους στην παγκόσμια αγορά. Τα συγκεκριμένα κερδίζουν μήνα με το μήνα όλο και μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς, ενώ το ρόλο τους παίζει και ο αριθμός των αυτοκινήτων που συνεχώς αυξάνει.

Αν και γνωρίζουμε ή καλύτερα το ξέρουμε από πρώτο χέρι, ότι τα ηλεκτρικά δεν είναι και τα ιδανικά οχήματα για ταξίδια, οι αυτοκινητοβιομηχανίες παρουσιάζουν συνεχώς μεγάλα αυτοκίνητα, δηλαδή… ταξιδιάρικα.

Οχήματα ελευθέρου χρόνου, με όγκο και έξτρα… βάρος πωλούνται ήδη και μάλιστα έχουν ικανοποιητικές πωλήσεις.

Advertisement
Advertisement

Προς το παρόν μόνο Plug-in Hybrid

Η Land Rover που δεν διαθέτει στη γκάμα της κανένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο. Εξαίρεση αποτελούν οι Plug-in Hybrid εκδόσεις, δηλαδή αυτές που συνδυάζουν θερμικό και ηλεκτρικό κινητήρα.

Σύντομα όμως οι Βρετανοί θα παρουσιάσουν τη δική τους πρόταση καθώς ήδη βρίσκονται στο τελικό στάδιο εξέλιξης του θηριώδους Range Rover.

Advertisement

 

Σε ένα χρόνο…

Advertisement

Το επιβλητικό SUV που κυκλοφορεί εδώ και περίπου έξι μήνες, θα είναι διαθέσιμο στην αγορά σε περίπου έναν χρόνο, δηλαδή τέλη του 2023 ή το αργότερο αρχές του 2024. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στόχος της βρετανικής φίρμας δεν είναι απλά να βγάλει ένα ηλεκτρικό όχημα, αλλά ένα ηλεκτρικό με μεγάλη αυτονομία που θα αγγίζει ακόμα και τα 600 χιλιόμετρα. Για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο θα πρέπει σίγουρα η χωρητικότητα να ξεπερνά τις 100kWh, κάτι που σίγουρα θα ισχύει, αν αναλογιστούμε πως η υπάρχουσα έκδοση Plug-in Hybrid έχει μπαταρίες με χωρητικότητα σχεδόν 40kWh.

Προς το παρόν οι Βρετανοί κρατούν σιγή ιχθύος, με τις αποκαλύψεις αλλά και την ενημέρωση αναφορικά με το ηλεκτρικό Range Rover, να γίνονται τη χρονιά που μας έρχεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έχουν μέλλον οι κινητήρες εσωτερικής καύσης;
Παραγωγή πράσινου υδρογόνου στην Ελλάδα!
Επίσημο: Η Lamborghini Huracan Sterrato (+video)

Advertisement