Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Lamborghini Huracan Sterrato: Μερική αποκάλυψη (+video)

Ελλάδα 3:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Lamborghini Huracan Sterrato: Μερική αποκάλυψη (+video)

ΝΕΑ

Lamborghini Huracan Sterrato: Μερική αποκάλυψη (+video)

ΝΕΑ

H ιταλική φίρμα δίνει στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες που δείχνουν πλήρως την παντός εδάφους εκδοχή της Huracan.

Advertisement
Advertisement

Τα επίσημα αποκαλυπτήρια της νέας δημιουργίας της Lamborghini θα πραγματοποιηθούν στις 30 Νοεμβρίου, στο Art Base στο Μαϊάμι.

Μέχρι τώρα είχε δει την Sterrato σε teaser εικόνες και σε φωτογραφίες με βαρύ καμουφλάζ. Μέχρι να δούμε επίσημα την σούπερ σπορ Huracan που θα μπορεί να κινείται και στο χώμα, οι Ιταλοί ανεβάζουν την αγωνία με τις φωτογραφίες που βλέπετε.

H Lamborghini επιβεβαιώνει επίσημα πως η Sterrato, το πρώτο της super sport μοντέλο με δυνατότητα κίνησης σε κάθε έδαφος, θα έχει τετρακίνηση και V10 κινητήρα.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε έως τώρα η Huracan Sterratο βασίζεται στη Huracan Evo και έχει τον V10 ατμοσφαιρικό κινητήρα αυτής ο οποίος αποδίδει 640 ίππους. Θα διαθέτει σύστημα μετάδοσης της κίνησης σε όλους τους τροχούς, όπως και σύστημα ενεργητικής τετραδιεύθυνσης.

Tο πιο ενδιαφέρον στοιχείο της συγκεκριμένης έκδοσης του μοντέλου, θα είναι το γεγονός πως θα «συνδυάζει» τις εκτός δρόμου ικανότητες, με το προφίλ του supercar και τις ανάλογες επιδόσεις. Με τον τρόπο αυτό, η Lamborghini δείχνει πως έχει αποφασίσει να «ποντάρει» σε ένα συνδυασμό που δεν υπάρχει, προσφέροντας το πρώτο μοντέλο που θα αποτελέσει συνδυασμό των δύο προαναφερθέντων κόσμων.

Advertisement

Οπτικά, η Sterrato έχει πολύ μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος από την απλή Huracan, έχει εισαγωγή αέρα αλλά και ράγες για σχάρα στην οροφή. Ο μπροστινός προφυλακτήρας είναι ενισχυμένος, ενώ λίγο πιο ψηλά βλέπουμε και μια μπάρα LED.

Advertisement

Η Sterrato αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά ως απόλυτα λειτουργικό πρωτότυπο το 2019 και για εκείνη την εποχή, ήταν απλά ένα δοκίμιο χωρίς προοπτική προώθησης στην παραγωγή. Η έντονη κινητικότητα σε ό,τι αφορά αυτές τις «ειδικές» εκδόσεις της Huracan επιβεβαιώνει ότι το υπάρχον μοντέλο της Lamborghini συμπληρώνει τον εμπορικό κύκλο του και ότι πλησιάζει η στιγμή που θα παρουσιαστεί ο αντικαταστάτης του.

Αυτό που μένει να μάθουμε και λογικά η πληροφορία θα δοθεί στα αποκαλυπτήρια, είναι αν η παραγωγή του θα είναι περιορισμένη ή το μοντέλο θα έχει το χαρακτήρα της «ειδικής κατασκευής» που θα προσφέρεται μόνο κατόπιν παραγγελίας.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δεύτερο teaser video για τη Lamborghini Sterrato
Τελευταίο teaser για τη Lamborghini Huracan Sterrato (+video)
Σε πίστα και χώμα με την Lamborghini Sterrato