Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δεύτερο teaser video για τη Lamborghini Sterrato

Ελλάδα 4:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δεύτερο teaser video για τη Lamborghini Sterrato

ΝΕΑ

Δεύτερο teaser video για τη Lamborghini Sterrato

ΝΕΑ

Με το «Beyond the Concrete – Part 2» video, η Lamborghini προετοιμάζει το έδαφος για την έκδοση Sterrato της Huracan, η οποία έχει συγκεκριμένο target group αγοραστών.

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται μάλλον για το πιο «άγριο supercar» που έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής η Lamborghini, καθώς με την Huracan Sterrato η εταιρεία θέλει να κάνει τη διαφορά.

Κατά πάσα πιθανότητα η παραγωγή θα είναι περιορισμένη σε ένα νούμερο από 500 έως 1.000 μονάδες και θα πρέπει να περιμένουμε μέσα στο επόμενο δίμηνο να μάθουμε περισσότερα από «επίσημα χείλη». Μέχρι τώρα, περιοριζόμαστε σε αυτά που μπορούμε να δούμε από τα teaser video που έχει δώσει μέσω των λογαριασμών της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ίδια η Lamborghini.

Advertisement
Advertisement

Το δεύτερο video για τη Sterrato, έχει πρωταγωνιστή έναν τύπου που του αρέσει να κάνει surf (στη θάλασσα), προσεγγίζοντας από ένα πολύ όμορφο τοπίο όπου φυσικά δεν φτάνει μέχρι εκεί έχοντας άσφαλτο. Το αυτοκίνητο που φαίνεται στις εικόνες, έχει κάποια πρόσθετα φώτα LED σε σχέση με αυτό που έχουμε συνηθίσει ως εικόνα από τα μοντέλα της Lamborghini. Κίνηση του αυτοκινήτου σε έδαφος με χαλαρό χώμα και άμμο, φαίνεται να γίνεται μάλλον δυναμικά, προδίδοντας την ικανότητα του αυτοκινήτου να συμπεριφερθεί ως ικανό crossover.

Η απόσταση από το έδαφος του αμαξώματος είναι αρκετά αυξημένη σε σχέση με την «απλή» Huracan, ενώ το χαρακτήρα της Sterrato τονίζουν και τα έντονα τόξα πάνω από τους τροχούς. Αν και βασίζεται στην Huracan Evo, η Sterrato είναι βέβαιο ότι θα κοστίζει πολύ περισσότερο- έως και 80.000 ευρώ παραπάνω, ξεπερνώντας αρκετά το «ψυχολογικό όριο» των 300.000 ευρώ.

Advertisement

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lamborghini (@lamborghini)

Advertisement


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έρχεται η Lamborghini LMDh (+video)
Τελευταίο teaser για τη Lamborghini Huracan Sterrato (+video)
Άραγε, η McLaren θα φτιάξει SUV;

 

 

Advertisement