Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ξεχάστε τη BMW M2 Competition!

Ελλάδα 16:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ξεχάστε τη BMW M2 Competition!

ΝΕΑ

Ξεχάστε τη BMW M2 Competition!

ΝΕΑ

Μια ακόμα πιο δυνατή Μ2 ετοιμάζεται από τη BMW που κατά πάσα πιθανότητα θα έχει «εστίαση» στην οδήγηση σε πίστα.

Advertisement
Advertisement

Η BMW ετοιμάζει την πιο δυνατή παραλλαγή της M2 με 480 ίππους και σαφή προσανατολισμό την οδήγηση στην πίστα.

Το νέο μοντέλο αναμένεται να φέρει ένα εκ των σημάτων CS ή CSL, με το δεύτερο να είναι και αυτό που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες μια και επανήλθε και στην αντίστοιχη M4 πρόσφατα. Η αποκάλυψη της νέας αυτής έκδοσης αναμένεται να γίνει στο Παρίσι τον επόμενο μήνα και σίγουρα θα κρατήσει το ενδιαφέρον των petrolheads σε αρκετά υψηλό επίπεδο.

Advertisement
Advertisement

Προφανώς η νέα αυτή έκδοση του μοντέλου θα τοποθετηθεί παρόμοια με την M2 CS της προηγούμενης γενιάς, που και εκείνη με τη σειρά της ήταν η πιο σκληροπυρηνική έκδοση του μοντέλου και θα προσφερθεί ως μια παραλλαγή της M2 Competition. Πέραν της αύξησης στην ισχύ του, που αναμένεται να είναι κοντά στους 500 ίππους (με τους 480 να είναι η επικρατέστερη πιθανότητα).

Η νέα αυτή έκδοση θα έχει μικρότερη απόσταση από το έδαφος με τις σχετικές επεμβάσεις στην ανάρτηση. Αντίστοιχα, κάποια πρόσθετα αεροδυναμικά βοηθήματα θα κάνουν τη διαφορά στην εμφάνιση, στο εμπρός αλλά και στο πίσω μέρος. Η μετάδοση της ισχύος θα αφορά στους τροχούς του πίσω άξονα και θα καταλήγει εκεί, με τη συνδρομή του αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τρομάζουν τα άλογα της πιο ισχυρής BMW M όλων των εποχών
Πώς οι ΗΠΑ βοηθούν την Tesla να έχει μεγαλύτερο κέρδος;
Δια χειρός Brabus, η Mercedes T Class αποκτά έκδοση Marco Polo