Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Συνεργασία Mercedes με ZYNC. Τι σημαίνει αυτό στην πράξη;

Ελλάδα 21:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Συνεργασία Mercedes με ZYNC. Τι σημαίνει αυτό στην πράξη;

ΝΕΑ

Συνεργασία Mercedes με ZYNC. Τι σημαίνει αυτό στην πράξη;

ΝΕΑ

Η Mercedes αναφέρει ότι θα φέρει έναν άλλον αέρα στην ψυχαγωγία εντός αυτοκινήτου και θα ανεβάσει το επίπεδο χάρη στη νέα συνεργασία που ανακοίνωσε με την εταιρεία τεχνολογίας ZYNC, που έχει έδρα την Καλιφόρνια.

Advertisement
Advertisement

Τόσο η Mercedes όσο και η ZYNC θα συνεργαστούν πολύ στενά για να δημιουργήσουν μια εξατομικευμένη εμπειρία ψυχαγωγίας, σχεδιασμένη ειδικά για τις οθόνες των αυτοκινήτων της γερμανικής φίρμας. Ο στόχος, όπως αναφέρουν, είναι να ενσωματωθούν οι υπηρεσίες και να ταιριάξουν στο εξελιγμένο hardware της Mercedes.

Σύμφωνα με τον Magnus Oestberg, επικεφαλής λογισμικού της Mercedes, μέσω αυτής της συνεργασίας με τη ZYNC, η Mercedes-Benz θα μπορέσει να “απελευθερώσει” τις δυνατότητες της ψυχαγωγίας στο αυτοκίνητο μέσω της Hyperscreen MBUX, μετατρέποντάς την σε μια πύλη που επεκτείνει την ψυχαγωγική εμπειρία MBUX πέρα από το αυτοκίνητο.

Advertisement
Advertisement

Ουσιαστικά θα επιτρέψει στους πελάτες να έχουν πρόσβαση σε μια συνεχώς αυξανόμενη λίστα παγκόσμιων και τοπικών streaming υπηρεσιών. Αυτή τη στιγμή έχουν ήδη 30 online steaming υπηρεσίες, που θα μπορούν οι χρήστες να συνδεθούν, ενώ το εντυπωσιακό είναι ότι θα ταιριάζει απόλυτα στην συγκεκριμένη οθόνη της Mercedes, ώστε η αναπαραγωγή να είναι ιδανική τόσο στο μέγεθος, όσο και στο bitrate.

Αυτές οι υπηρεσίες ψυχαγωγίας στο αυτοκίνητο θα είναι διαθέσιμες μόνο όταν το όχημα είναι σταθμευμένο, ενώ όταν βρίσκεται εν κινήσει τότε οι μπροστινές οθόνες θα απενεργοποιούνται και η παρακολούθηση θα γίνεται μόνο στις πίσω οθόνες (εφόσον διατίθενται).

Advertisement

Η Mercedes θα είναι η πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία που θα χρησιμοποιεί την τεχνολογία ZYNC, η οποία θα παρουσιαστεί στα EQS και S-Class στην Ευρώπη στα τέλη του 2022. Αργότερα θα είναι διαθέσιμη και σε περισσότερες αγορές και οχήματα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οριστικό: Η Mercedes A-Class δεν θα έχει διάδοχο
Πως θα τονώσει η Mercedes τη Maybach;
Αυτή είναι η πιο σκληροπυρηνική Mercedes G-Class!