Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μια ακραία Mercedes Maybach G-Class 6×6 για τους πάγους

Ελλάδα 18:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μια ακραία Mercedes Maybach G-Class 6×6 για τους πάγους

ΝΕΑ

Μια ακραία Mercedes Maybach G-Class 6×6 για τους πάγους

ΝΕΑ

Ψηφιακός καλλιτέχνης επιστράτευσε όλη του τη φαντασία, συνθέτοντας την εικόνα ενός επιβλητικού 6×6 off-roader που είναι έτοιμο να δαμάσει την Ανταρκτική.

Advertisement
Advertisement

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και οι περισσότεροι ονειρευόμαστε ταξίδια σε αμμουδιές και βουτιές σε κρυστάλλινα νερά. Υπάρχουν, βέβαια, και αυτοί που σιχαίνονται τους  θερινούς μήνες, αλλά ιντριγκάρονται στην ιδέα να δαμάσουν παγωμένα εδάφη, όπως, είναι αυτά της Ανταρκτικής.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο και ο ψηφιακός καλλιτέχνης Abimelec Arellano, ο οποίος οραματίστηκε ένα ασυγκράτητο off-road όχημα που θα μπορεί να επιβιώσει για εβδομάδες στις πιο ακραίες καιρικές συνθήκες και σε θερμοκρασίες που φτάνουν έως και τους -90 βαθμούς. 

Advertisement
Advertisement

Αφού επιστράτευσε όλη του τη φαντασία, ο Arellano χρησιμοποίησε ως «καμβά» μια Mercedes-Maybach G 650 Laundalet, την οποία μετέτρεψε σε ένα τριαξονικό, 6×6 SUV. Παράλληλα, εκτόξευσε το εκδρομικό ταλέντο του μοντέλου εξοπλίζοντας με τα προηγμένα, πελώρια χιονολάστιχα Hakkapeliitta, της παγκοσμίου φήμης Φινλανδικής εταιρείας Nokian.

Το όχημα- κατακτητής των πάγων είναι βαμμένο σε ένα εντυπωσιακό ανοιχτό μπλε χρώμα και στην οροφή υπάρχουν 6 προβολείς (οι 4 μπροστινοί είναι στραμμένοι προς τα πίσω, και οι δύο οπίσθιοι σε αντίθετη φορά) για άρτια φωταγώγηση του περιβάλλοντος χώρου.

Advertisement

Υπενθυμίζεται πως η Maybach G 650 Laundalet παρουσιάστηκε το 2017 στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης. Βασίζεται στη G500 4×4, αλλά ενσωματώνει μεγαλύτερο μεταξόνιο, δημιουργώντας περισσότερο χώρο για τους πίσω επιβάτες.

Advertisement

Οι επενδύσεις στο εσωτερικό είναι εξολοκλήρου από δέρμα, τα πίσω καθίσματα ενσωματώνουν λειτουργία μασάζ και ανακλίνονται πλήρως, ενώ υπάρχουν και ανακλινόμενα τραπεζάκια. Παράλληλα, οι πλάτες των μπροστινών καθισμάτων ενσωματώνουν από μια 10άρα οθόνη αφής, κάτι που ενισχύει τις στιγμές χαλάρωσης των πίσω επιβατών.

Η Maybach G 650 Laundalet κινείται από έναν twin-turbo 6λιτρος V12 των 630 PS/1.000 Nm ροπής, και κατασκευάστηκε σε μόλις 99 κομμάτια.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ετοιμάζεται η ηλεκτρική Mercedes-Benz G-Class
H Mercedes-Benz ανανέωσε την CLS
Mercedes-Benz EQA: Κορυφαία αεροδυναμική για μεγαλύτερη οικονομία