Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Carlex Mercedes-Benz Sprinter: Ένα MPV καλύτερο από SUV

Ελλάδα 8:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Carlex Mercedes-Benz Sprinter: Ένα MPV καλύτερο από SUV

ΝΕΑ

Carlex Mercedes-Benz Sprinter: Ένα MPV καλύτερο από SUV

ΝΕΑ

Τα περισσότερα μοντέρνα crossover και SUV δεν βγαίνουν ποτέ από το δρόμο, οπότε αν ένα ευρύχωρο εσωτερικό είναι το μόνο που χρειάζεστε, τότε γιατί να μην στοχεύσετε ψηλότερα και να δείτε κάτι σαν το Mercedes-Benz Sprinter;

Advertisement
Advertisement

Το Mercedes-Benz Sprinter με τις βελτιώσεις της Carlex είναι ένα καλύτερο οικογενειακό αυτοκίνητο (Multi-Purpose Vehicle) από τα μεγάλα SUV (Sport Utility Vehicle)

 

Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι με τις προδιαγραφές Tourer και η Carlex Design έχει αλλάξει λίγο το εξωτερικό και πολύ περισσότερο το εσωτερικό. Με την ονομασία Mercedes-Benz Sprinter Urban Edition από την Carlex Design, το MPV , έχει διαφορετικά χρώματα, είναι εξοπλισμένο με νέο εμπρός προφυλακτήρα και πλευρικά μαρσπιέ, «μάσκα» και αυτοκόλλητα Carlex. Προαιρετικά, οι πελάτες μπορούν να έχουν τροχούς 18 ιντσών, με ελαστικά Continental VanContact 255/55, με αισθητήρες πίεσης ελαστικών και κιτ επισκευής.

Advertisement
Advertisement

Το άνοιγμα της πόρτας αποκαλύπτει ένα εσωτερικό, ντυμένο με βελούδο και καθίσματα με δερμάτινη ταπετσαρία Nappa με ανάγλυφα μοτίβα, το sport τιμόνι έχει επένδυση Alcantara. Τα εμπρός σπορ καθίσματα bucket έχουν ενσωματωμένα προσκέφαλα και χώρο για ζώνες πολλών σημείων, σε περίπτωση που θέλετε να… βάλετε το… φορτηγό στην πίστα.

Το πίσω τμήμα επιβατών διαθέτει δύο πιο συντηρητικά ατομικά καθίσματα, ένα τραπέζι ή δύο προαιρετικά, καθώς και φωτισμό LED από πάνω. Κάθε όχημα διαθέτει πινακίδα «Περιορισμένης Έκδοσης» με μεμονωμένο αριθμό.

Advertisement

Εκτός από την Tourer είναι διαθέσιμη και η έκδοση Sprinter Urban Package, (κάτω από την έκδοση Tourer) η οποία αποτελείται από το κιτ αμαξώματος, καθίσματα οδηγού και επιβατών,με επένδυση δέρματος, τέσσερα μεμονωμένα καθίσματα στο πίσω χώρο επιβατών, σύνθετο δάπεδο με ράγες, μοκέτα, Alcantara επένδυση και τραπέζι. Η Carlex σας ζητά 18.995 ευρώ στη Γερμανία, εκτός φόρου. Το δερμάτινο τιμόνι, έχει πάνω του πολυδιακόπτες, ενώ περιλαμβάνονται δύο ακόμη καθίσματα στο Basic ή ένα πτυσσόμενο πάγκο στην έκδοση με επιπλέον μήκος.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέο Mercedes-Benz Sprinter 4X4, έτοιμο για τα δύσκολα
Νέα Mercedes-Benz Sprinter minibuses. Ντεμπούτο στο Ανόβερο
To Mercedes-Benz Sprinter γίνεται το απόλυτο εκτός δρόμου camper