Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Η Ρεάλ Μαδρίτης, το Champions League και οι Sainz (video)

Ελλάδα 9:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Ρεάλ Μαδρίτης, το Champions League και οι Sainz (video)

ΑΓΩΝΕΣ

Η Ρεάλ Μαδρίτης, το Champions League και οι Sainz (video)

ΑΓΩΝΕΣ

Είναι γνωστή η αγάπη της οικογένειας Sainz για την Ρεάλ Μαδρίτης, μόνο που αυτή τη φορά το τερμάτισαν!

Advertisement
Advertisement

Ο μπαμπάς Carlos Sr και ο γιος Carlos Jr, περίμεναν πως και πως την αναμέτρηση της «Βασίλισσας» με τη Λίβερπουλ στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Champions League. Και καθώς ελέω της παγκόσμιας πανδημίας του κορωνοϊού Covid-19 το παιχνίδι δεν έγινε με τους Ισπανούς αστέρες στις κερκίδες του Σαντιάγκο Μπερναμπέου, μπήκαν σε… κλίμα παρότι σπίτι τους.

Ετοίμασαν λοιπόν αυτό το σύντομο χιουμοριστικό video που μοιράστηκαν στα social media. Φορώντας τη λευκή φανέλα της ομάδας της Μαδρίτης, έκαναν αναπαράσταση της παράταξης της ομάδας υπό το άκουσμα του ύμνου της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί…

Αμφότεροι ήταν αρκετά πειστικοί στο ρόλο του αν και πιο πειστική αποδείχθηκε η εμφάνιση της αγαπημένης τους ομάδας που με δύο γκολ του Vinicius Junior και ένα του Marco Asensio, επικράτησε της Λίβερπουλ με σκορ 3-1, αποκτώντας προβάδισμα για την πρόκριση στην ημιτελική φάση του θεσμού.

Advertisement

Όσο για τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, ο γιος προέρχεται από την όγδοη θέση στο Grand Prix του Μπαχρέιν με το οποίο άνοιξε η αυλαία του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1 και προετοιμάζεται για τον αγώνα της Ίμολα, που καθώς διεξάγεται επί ιταλικού εδάφους, θα έχει ιδιαίτερη σημασία για τη Scuderia Ferrari.

Ο μπαμπάς ήταν ανάμεσα στους πρωταγωνιστές του ντεμπούτου της ηλεκτρικής Οδύσσειας της Extreme E, καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση στο Desert X Prix της Σαουδικής Αραβίας, με τα χρώματα της ACCIONA | Sainz XE Team και teammate τη Laia Sanz.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
O Magnussen είχε επαφές με τη Red Bull!

To F1 Vlog της πρεμιέρας του 2021 (video)

Advertisement

F1: Ποιοι έχασαν το σεβασμό του Toto Wolff;