Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

F1: Ποιοι έχασαν το σεβασμό του Toto Wolff;

Ελλάδα 14:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

F1: Ποιοι έχασαν το σεβασμό του Toto Wolff;

FORMULA 1

F1: Ποιοι έχασαν το σεβασμό του Toto Wolff;

FORMULA 1

Στον μαγικό κόσμο της Formula 1 μπορεί να υπάρχουν μεγάλες αντιπαλότητες, συνήθως όμως υπάρχει και ευγενής άμιλλα ανάμεσα στους «μονομάχους».

Advertisement
Advertisement

Πράγμα που επεκτείνεται και εκτός αγωνιστικής διαδρομής, στα μέλη των ομάδων πέραν των οδηγών. Σε αυτό το πλαίσιο, έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον όσα είπε σε συνέντευξή του στο the-race.com o επικεφαλής της Mercedes-AMG F1, Toto Wolff, όταν ρωτήθηκε για το αν η κακοήθεια είναι κάτι που παίρνει προσωπικά.

«Είναι. Γιατί είμαι παθιασμένος με αυτό το σπορ και τις αξίες του. Είναι ένα πεδίο ανταγωνισμού που θα έπρεπε να μαχόμαστε επί ίσοις όροις. Και τα τελευταία χρόνια, υπάρχουν κάποιοι για τους οποίους έχασα το σεβασμό για πάντα – όχι από ένα συγκεκριμένο συμβάν. Υπάρχουν άλλοι που τους βλέπω να έχουν χειριστική συμπεριφορά, με χαμόγελα που κρύβουν μίσος ή αρνητισμό για εμάς. Υπάρχουν όμως και άνθρωποι στο χώρο που σέβομαι, με τους οποίους μας ενώνει φιλία», είπε ο Αυστριακός.

hamilton-bahraintest21-ferrari-a1000x600

Advertisement
Advertisement

Ποιοι είναι όμως αυτοί για τους οποίους έχει χάσει το σεβασμό του ο Wolff; Παρότι δεν μίλησε με ονόματα, ήταν σαφές στον συντάκτη πως η συζήτηση αφορούσε στη Scuderia Ferrari και όσα οι Ιταλοί έκαναν με την υβριδική τους μηχανή το 2019.

«Σε έναν κόσμο όπου υπάρχει διαφάνεια, ακεραιότητα είναι να παραμένεις πιστός στις αξίες σου. Δεν υπάρχει περιθώριο ούτε για ένα χιλιοστό απώλειας της ακεραιότητας», συνέχισε ο 49χρονος.

Με τον Wolff στο «τιμόνι», η Mercedes εξελίχθηκε στην πιο επιτυχημένη ομάδα όλων των εποχών αφού έγινε η πρώτη που πέτυχε επτά συνεχόμενα νταμπλ κατακτώντας τους τίτλους σε οδηγούς και κατασκευαστές.

Advertisement

wolff-imola20-a1000x600

Διαβάστε επίσης:
O Alonso εγκατέλειψε λόγω ενός… σάντουιτς!

Advertisement

Mikaela Ahlin-Kottulinsky: Η οδηγός της Extreme E μιλάει αποκλειστικά στο NewsAuto (+video)

X e-Factor: Αφιέρωμα στο φιλόδοξο νέο θεσμό της Extreme E (video)