Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Καθ’ οδόν τα ανανεωμένα SEAT Ibiza και Arona (video)

Ελλάδα 20:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Καθ’ οδόν τα ανανεωμένα SEAT Ibiza και Arona (video)

ΝΕΑ

Καθ’ οδόν τα ανανεωμένα SEAT Ibiza και Arona (video)

ΝΕΑ

Διπλά αποκαλυπτήρια για τη SEAT, η οποία εκτός από το Ibiza θα δώσει στη δημοσιότητα και την ανανεωμένη εκδοχή του Arona. – Πότε θα γίνει η παρουσίαση;

Advertisement
Advertisement

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η SEAT είναι καθόλα έτοιμη να αποκαλύψει την ανανεωμένη εκδοχή του Ibiza. Αυτό θα γίνει την Πέμπτη 15 Απριλίου, παράλληλα με τα αποκαλυπτήρια του επίσης ανανεωμένου Arona.

Σύμφωνα με την εταιρεία, αμφότερα τα μοντέλα πόλης θα αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στα segments τους, καθώς θα εξοπλιστούν με περισσότερο χαρακτήρα, αναβαθμισμένη σχεδίαση, βελτιωμένη τεχνολογία και πιο ποιοτική καμπίνα.

«Το SEAT Ibiza αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της επιτυχίας της μάρκας, με περισσότερες από 6.000.000 πωλήσεις μέσα στις 5 γενιές του, ενώ το Arona αποτελεί βασικό πυλώνα της γκάμας, όντας το δεύτερο πιο επιτυχημένο μοντέλο το περασμένο έτος», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος των SEAT και CUPRA, Wayne Griffiths.

Advertisement
Advertisement

Εν αναμονή των αποκαλυπτηρίων η SEAT δημοσίευσε μια teaser φωτογραφία των δύο μοντέλων –απεικονιζόμενα στην έκδοση “FR” αλλά και ένα βίντεο.

Όπως διαπιστώνουμε, τόσο το Ibiza όσο και το Arona θα διατηρήσουν τη χαρακτηριστική, τριγωνική σχεδίαση των φωτιστικών σωμάτων.

Advertisement

Περισσότερα στοιχεία για την εμφάνιση αντλούμε σχετικά με το Arona, το οποίο θα έχει έναν πλήρως ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα με έντονα χρωμιωμένα στοιχεία, ενώ τα φώτα ημέρας έχουν τοποθετηθεί ψηλότερα, ακριβώς κάτω από τους κεντρικούς προβολείς. Περί Ibiza, διακρίνουμε το πίσω μέρος του όπου η ονομασία του κάτω από το έμβλημα της SEAT αναγράφεται με πιο καλλιγραφικούς χαρακτήρας (όπως του Leon).

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, στο εσωτερικό του Ibiza αναμένεται να τοποθετηθεί μια πιο προηγμένη κεντρική οθόνη αφής, η δέσμη συστημάτων ασφαλείας θα διευρυνθεί, ενώ θα δοθεί τέλος στην παρουσία του 1.6 TDI των 95 PS.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Δοκιμές εξέλιξης για το νέο SEAT Arona
Δοκιμή: SΕΑΤ Arona 1.0 TGI CNG
Δοκιμή: SEAT Arona 1.5 TSI EVO FR

 

 

Advertisement