Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Ηλεκτρικό Ford Mustang από την… Ρωσία

Ελλάδα 22:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ηλεκτρικό Ford Mustang από την… Ρωσία

Mobility

Ηλεκτρικό Ford Mustang από την… Ρωσία

Mobility

Το Aviar R67 είναι ένα Ford Mustang, που αναπαλαιώθηκε και έγινε ηλεκτρικό (Electromod) με τα μηχανικά μέρη από την Tesla και είναι κατασκευασμένο στην Ρωσία.

Advertisement
Advertisement

Ακούγετε σαν ανέκδοτο με πολλούς πρωταγωνιστές από όλο τον κόσμο αλλά είναι η περιγραφή της ψηφιακής απεικόνισης  ενός Electromod Ford Mustang.

Μια Ρωσική εταιρεία με το όνομα Aviar Motors παρουσίασε έκανε μια πρώτη ψηφιακή παρουσίαση ενός ηλεκτρικού Ford Mustang που βασίζεται στο Tesla Model S με περισσότερους από 800 ίππους.

Η μοναδική (ως τώρα) δημιουργία της Aviar Motors βασίζεται στην πλατφόρμα του Tesla Model S και διαθέτει την ίδια μπαταρία 100 kWh του sedan και δύο ηλεκτροκινητήρες. Το Aviar R67, αποδίδει 840 ίππους, μπορεί να επιταχύνει από το 0-100 χλμ σε μόλις 2,2 δευτερόλεπτα και να φτάσει σε τελική ταχύτητα τα 250 χλμ.

Advertisement
Advertisement

Στην πλατφόρμα Model S ελαφριά πάνελ από συνθετικά υλικά δημιουργούν το αμάξωμα, που θυμίζει το σχεδιασμό ενός κλασικού Ford Mustang. Μια σειρά από διακριτικά σημεία φέρνουν το σχεδιασμό στη σύγχρονη εποχή, συμπεριλαμβανομένης της τοποθέτησης των προβολέων με κυκλικά φώτα πορείας/ημέρας, εμπρός μέρος, μάσκα και πλευρικά skirts από ανθρακονήματα.

Advertisement

Λόγω της βάσης στο Tesla, ορισμένα τμήματα έχουν μεταφερθεί αυτούσια, όπως το εσωτερικό με κύριο χαρακτηριστικό το κάθετο tablet που έχει το ρόλο του συστήματος infotainment. Ωστόσο, πραγματοποιήθηκαν και πολλές αλλαγές στην καμπίνα, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης στρογγυλών αεραγωγών, ενός νέου ψηφιακού ταμπλό οργάνων και ενός τιμονιού τριών ακτίνων (κατά παραγγελία).

Η ρωσική εταιρεία λέει ότι το R67 έχει αυτονομία 507 χιλιομέτρων με μία μόνο φόρτιση. Η Aviar δεν έχει ανακοινώσει πόσο θα κοστίσει το αυτοκίνητο, αλλά μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι δεν θα είναι φθηνό.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Ιδού η ηλεκτρική Ford Mustang Cobra Jet 1400

Advertisement

Μια φουτουριστική Ford Mustang που σέβεται την παράδοση

Ford Mustang: Όλες οι ταινίες που πρωταγωνίστησε (+video)