Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μια ρετρό Ford Mustang Shelby GT500 από το μέλλον

Ελλάδα 10:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μια ρετρό Ford Mustang Shelby GT500 από το μέλλον

ΝΕΑ

Μια ρετρό Ford Mustang Shelby GT500 από το μέλλον

ΝΕΑ

Ένας θρύλος από το χθες ξαναζεί στο μέλλον μέσα από μια ψηφιακή απεικόνιση που αποτυπώνει την μελλοντική Ford Mustang Shelby GT500 με ρετρό στοιχεία από το αυθεντικό μοντέλο του 1967.

Advertisement
Advertisement

Όσο και αν φαίνεται παράδοξο αυτή η ψηφιακή απεικόνιση του πιο διάσημου ίσως αμερικάνικου muscle car δεν έρχεται από τις ΗΠΑ αλλά από την Ρωσία και τον Slave Kazarinov, ένα ψηφιακό σχεδιαστή που φυσικά λατρεύει τη Mustang και μέσα από τη δημιουργία του οραματίζεται το μέλλον μέσα από την παράδοση.

Μέχρι σήμερα έχουν δει το φως τη δημοσιότητας αρκετές προτάσεις σχετικά με την εικόνα που θα μπορούσε να έχει ο διάδοχος της σημερινής Mustang. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς έχει στο μυαλό της η σχεδιαστική ομάδα της Ford όμως πρέπει να ομολογήσουμε πως η πρόταση του Kazarinov είναι άκρως ενδιαφέρουσα καθώς έχει όλα αυτά τα στοιχεία που δηλώνουν σαφώς τον χαρακτήρα της Mustang. Παράλληλα όμως είναι αντίστοιχα ευχάριστο να υπάρχουν και εκείνες οι λεπτομέρειες που αμέσως φέρνουν στο μυαλό την αυθεντική Mustang Shelby GT500 του 1967 από την οποία ουσιαστικά ξεκίνησε και ο μύθος των δυνατών Mustang.

Advertisement
Advertisement

Σίγουρα είναι πολύ μεγάλο το ποσοστό των φίλων της Mustang που θα ήθελαν το μέλλον της να έχει σαφή στοιχεία σύνδεσης με το παρελθόν. Το αντίκτυπο που έχουν δημιουργήσει τα κλασικά μοντέλα είναι μια παρακαταθήκη που η Ford γνωρίζει πολύ καλά πως μπορεί να επιφέρει σημαντικά οφέλη εάν αξιοποιηθεί κατάλληλα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι φήμες πως η εταιρία στην επόμενη Mustang σκοπεύει να αναβιώσει και την διάσημη έκδοση Mach 1 στη θέση της γνωστής έως σήμερα GT350.