Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Αναβαθμίσεις για τα Tesla Model S και X

Ελλάδα 13:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αναβαθμίσεις για τα Tesla Model S και X

Mobility

Αναβαθμίσεις για τα Tesla Model S και X

Mobility

Τα Model S και Model X της Tesla για τον επόμενο χρόνο θα εμφανίζονται με σημαντικές αναβαθμίσεις που θα αφορούν στις μπαταρίες αλλά και στην αισθητική τους.

Advertisement
Advertisement

Αν και τίποτα δεν επιβεβαιώνεται από επίσημα χείλη, οι πληροφορίες για την αναβάθμιση των δύο μοντέλων γίνονται ολοένα και πιο συγκεκριμένες.

Η τελευταία ενημέρωση αναφέρει ότι στο πλαίσιο της ανανέωσης εντάσσονται τόσο η κατασκευή νέων γραμμών παραγωγής, όσο και η παραγωγή μπαταριών νέας τεχνολογίας. Σε ότι έχει να κάνει με την αισθητική των δύο μοντέλων, δεν αναμένεται κάτι θεμελιώδες να αλλάξει αλλά σίγουρα θα πρέπει να γίνουν κάποιες επεμβάσεις, καθώς το X δεν έχει υποστεί την παραμικρή αλλαγή από το 2015, ενώ το S είναι απαράλλαχτο από το 2017. Η αναβάθμιση λέγεται επίσης ότι περιλαμβάνει εκτός των νέων μπαταριών και νέες μονάδες διαχείρισης.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, οι αλλαγές θα επιτρέπουν παραλλαγές υψηλής απόδοσης για τα μοντέλα, ενώ είναι πιθανό να υπάρξουν περαιτέρω αναβαθμίσεις σε ότι έχει να κάνει με τις επιδόσεις των αυτοκινήτων στο δρόμο. Από τις ίδιες πληροφορίες προκύπτει αναβάθμιση και για την αυτονομία του αυτοκινήτου, που θα είναι πάνω από 640 χιλιόμετρα με μια φόρτιση. Η αλήθεια είναι πως με τον ανταγωνισμό στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα να γίνεται όλο και πιο έντονος, η απάντηση της Tesla αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς μιλάμε για την εταιρεία leader στην κατηγορία των μεγάλων ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Διαβάστε ακόμα: Στο Μουσείο Petersen το πρωτότυπο Tesla Cybertruck

Tο Τέξας δίνει «γη, ύδωρ» και… 50 εκατ. δολάρια στην Tesla!

Advertisement

H Tesla αναβαθμίζει το σύστημα πολυμέσων