Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πάμε σαν άλλοτε…

Ελλάδα 23:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πάμε σαν άλλοτε…

ΝΕΑ

Πάμε σαν άλλοτε…

ΝΕΑ

Με σύμμαχο τον εξαιρετικό καιρό, που συντέλεσε στην μεγάλη διέλευση του κοινού, διεξήχθη με επιτυχία η εκδήλωση της ΦΙΛΠΑ “13ο Concours d’ Elegance” στον όμορφο χώρο της Μαρίνας Φλοίσβου στο Παλαιό Φάληρο.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Περισσότερες από 126 ιστορικές «καλλονές» και 30 πανέμορφες μοτοσικλέτες δέχτηκαν τον θαυμασμό των χιλιάδων επισκεπτών της εκδήλωσης.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες από το 1921 έως το 1986 σε κατηγορίες όπως: open, sportscars, αγωνιστικά, pre war, coupe, sybaritic, young timer κ.α. Οι θεματικές κατηγορίες φέτος ήταν οι εξής δύο: Αlfa Romeo και Anglo Italian Babies με μοναδικά ιστορικά μοντέλα εποχής 1962 έως και 1986.

Advertisement
Advertisement

istorika-640

Την εκδήλωση τίμησε η Μαρίνα Χρυσοβελόνη, Υφυπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων δια της Ασπασίας Ιορδανίδου, ειδική συνεργάτης της υφυπουργού, την οποία εκπροσώπησε και απένειμε εκ μέρους της το βραβείο στον πρώτο νικητή της εκδήλωσης.

Μεταξύ άλλων παρευρέθησαν στην εκδήλωση και ο πρώην Υπουργός Μεταφορών Κώστας Χατζηδάκης και ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσιος Χατζηδάκης.

Advertisement