Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Hyundai στους ισχυρούς…

Ελλάδα 13:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Hyundai στους ισχυρούς…

ΝΕΑ

Η Hyundai στους ισχυρούς…

ΝΕΑ

Η Hyundai Motor είναι 35η ισχυρότερη μάρκα στον κόσμο, σύμφωνα με τις τελευταίες βαθμολογίες που δημοσιεύτηκαν από τους ειδικούς της Interbrand σε παγκόσμιο επίπεδο, ξεπερνώντας κατά το περασμένο έτος τέσσερα παγκοσμίου φήμης εμπορικά σήματα.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Διανύοντας μια ακόμη δύσκολη χρονιά για την αυτοκινητοβιομηχανία, η συνολική αξία της Hyundai αυξήθηκε κατά 11,1%, εξασφαλίζοντας τη θέση της ανάμεσα στις ισχυρότερες μάρκες στον πλανήτη.

Η κορεατική εταιρεία μετακινήθηκε μια θέση, φθάνοντας στην 6η θέση της παγκόσμιας κατάταξης των Top10 μαρκών της αυτοκινητοβιομηχανίας, ξεπερνώντας τις Audi, Volkswagen, Nissan και Porsche και αποτελεί επίσης την 4η πιο πολύτιμη υψηλού όγκου εταιρία αυτοκινήτων.

Advertisement
Advertisement

Η Κορεάτικη φίρμα πραγματοποίησε πέντε εκατομμύρια πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, με την πολύτιμη βοήθεια των λανσαρισμάτων των Tucson, Creta και Sonata, ενισχύοντας παράλληλα τη φιλοσοφία της μάρκας Modern Premium μέσω της αύξησης της διαφοροποίησης στις ταυτότητες μεταξύ των μαρκών Hyundai και Genesis.

Νέος στόχος, να σημειώσει μεγαλύτερη επιτυχία με τα ηλεκτροκίνητα μοντέλα IONIQ, τα υψηλής απόδοσης Hyundai «Ν», αλλά και να εξελίξει περαιτέρω το Project IONIQ.

Σε ότι αφορά τα μοντέλα «Ν», τα πρωτότυπα RM16, Hyundai Ν 2025 Vision Gran Turismo και RN30, που αποκαλύφθηκαν μέσα στο 2016, αποτελούν ένα πρώτο θετικό βήμα.