Live Κίνηση
Περισσότερα
VW ID

Με νεανική εμφάνιση και άνετο εσωτερικό το νέο VW e-up!

Ελλάδα 19:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με νεανική εμφάνιση και άνετο εσωτερικό το νέο VW e-up!

VW ID

Με νεανική εμφάνιση και άνετο εσωτερικό το νέο VW e-up!

VW ID

Πέρα από τα 260 χλμ. αυτονομίας, το ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης ξεχωρίζει για τη φρέσκια σχεδίαση και την ευρυχωρία εντός της καμπίνας.

Advertisement
Advertisement

Μια ιδιαίτερα ελκυστική επιλογή για περιήγηση στους «λαβυρίνθους» του αστικού περιβάλλοντος αποτελεί το νέο VW eup!, το οποίο «υπόσχεται» διάνυση 260 χλμ. με μόνο μία φόρτιση.

Με «ηλεκτρική εμφάνιση»

Πέρα από τη λειτουργικότητά του, το «μικρό» της εταιρείας «φωνάζει» πως είναι ηλεκτρικό. Το τελευταίο αναγνωρίζεται από μακριά χάρη στο μπροστινό μέρος με μπλε διακοσμητική λωρίδα με ενσωματωμένο έμβλημα της Volkswagen και από τα όμορφα φώτα LED με την σχεδίαση σε σχήμα C.

Advertisement
Advertisement

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν το νέο e-up! στο πακέτο εξοπλισμού Style.Το μαύρο ή λευκό χρώμα οροφής υπογραμμίζει ακόμη περισσότερο το προσωπικό γούστο του οδηγού – σε συνδυασμό με μαύρους ή λευκούς εξωτερικούς καθρέφτες και πίσω σκούρα κρύσταλλα.

Το μοντέλο, επίσης, αποτελεί απόδειξη, ότι ένα αυτοκίνητο πόλης μπορεί να πετύχει πολλά – χάρη στη νεανική, μινιμαλιστική του σχεδίαση.

Advertisement

Άνετο εσωτερικό

Ανάλογη, όμορφη εικόνα επικρατεί και στο εσωτερικό. Ξεχωρίζουν αμέσως τα καθίσματα σε ύφασμα “fusion”, η σχεδίαση με ενωμένα προσκέφαλα και το στιλάτο ταμπλό “black cube”. Έξυπνες λεπτομέρειες προσφέρουν υψηλή άνεση και πρακτικότητα. Για παράδειγμα οι επιβάτες μπορούν να κρεμάσουν τσάντες στους στάνταρ γάντζους του ντουλαπιού συνοδηγού και χάρη στην προσαρμοζόμενη επιφάνεια φόρτωσης έχουν μεγαλύτερο χώρο για τα ψώνια.

Advertisement

Το νέο e-up! με το πακέτο εξοπλισμού Style προσφέρει κάτι ακόμα: για παράδειγμα καθίσματα σε σχεδίαση “cross”, τρισδιάστατο ταμπλό “sharkskin” και κομψό εσωτερικό φωτισμό σε μπλε χρώμα.

Δείτε εδώ όλες τις πληροφορίες για το μοντέλο

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Με αυτονομία 260 χλμ. το νέο VW eup!

Ένα στα δύο VW Up!, που πωλούνται είναι ηλεκτρικό

Το νέο VW ID.4 στην Ελλάδα (τιμή)