Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα στα δύο VW Up!, που πωλούνται είναι ηλεκτρικό

Ελλάδα 16:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα στα δύο VW Up!, που πωλούνται είναι ηλεκτρικό

ΝΕΑ

Ένα στα δύο VW Up!, που πωλούνται είναι ηλεκτρικό

ΝΕΑ

Η Volkswagen αναφέρει ότι οι πωλήσεις των ηλεκτροκίνητων οχημάτων της αυξάνονται ταχύτατα στη Γερμανία, με την αυτοκινητοβιομηχανία να δίνει ως παράδειγμα τα ανανεωμένα e-Up! και το Passat GTE.

Advertisement
Advertisement

 

Αύξηση στις παραγγελίες των ηλεκτρικών της μοντέλων ανακοινώνει η Volkswagen. Η Γερμανική εταιρία έφερε ως παράδειγμα το Up! . Μία στις δύο παραγγελίες του city car αφορούν την ηλεκτρική έκδοση του μοντέλου και ως τώρα η VW έχει δεχθεί περίπου 20.000 παραγγελίες στους τρεις πρώτους μήνες του τρέχοντος έτους. Σας θυμίζουμε πως το αμιγώς ηλεκτρικό e-Up! (η παραγωγή του ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2019), προσφέρει μεγαλύτερη αυτονομία έως και 260 χιλιόμετρα στον κύκλο WLTP. Σύμφωνα με την αυτοκινητοβιομηχανία, το χαμηλό κόστος λειτουργίας είναι το κύριο επιχείρημα αγοράς για τους Γερμανούς πελάτες.

Advertisement
Advertisement

Η αρχική τιμή πώλησης είναι στα 21.975 ευρώ και πωλείται στα 15.405 ευρώ μετά τις επιχορηγήσεις και τις περιβαλλοντικές εκπτώσεις της Γερμανικής κυβέρνησης. Επιπλέον, οι αγοραστές επωφελούνται από ελαφρύνσεις στην ασφάλιση και τους φόρους.Όσο για το facelifted Passat, μία στις επτά παραγγελίες αφορά το υβριδικό plug-in GTE των 218 ίππων. Αυτή η τιμή αποτελεί μερίδιο 15% του Passat GTE στις συνολικές παραγγελίες του  μοντέλου Passat και δείχνει πενταπλάσια αύξηση σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο GTE.

Advertisement

Η VW θα παρουσιάσει φέτος διάφορα νέα υβριδικά μοντέλα plug-in, όπως το Golf GTE 245 ίπποι και ένα λιγότερο δυνατό PHEV (204 ίππων) Golf. Θα κυκλοφορήσουν και άλλες υβριδικές παραλλαγές plug-in για τα Arteon και Tiguan, καθώς και για το 462 ίππων Touareg R.

Advertisement