Live Κίνηση
Περισσότερα
VW ID

Mε αυτονομία 260 χλμ. το ηλεκτρικό VW e-up!

Ελλάδα 9:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Mε αυτονομία 260 χλμ. το ηλεκτρικό VW e-up!

VW ID

Mε αυτονομία 260 χλμ. το ηλεκτρικό VW e-up!

VW ID

Αυτονομία έως 260 χλμ., πλούσιος εξοπλισμός και πολλές δυνατότητες διαμόρφωσης για αυτούς που ακολουθούν τις τάσεις της εποχής: Το νέο e-up! κάνει την ηλεκτροκίνηση ακόμα πιο απλή. Και ακόμα καλύτερη.

Advertisement
Advertisement

Απλά συνδέστε το φις και η φόρτιση ξεκινάει. Τόσο απλή είναι η φόρτιση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Το νέο e-up! δεν προσφέρει μόνο τη δυνατότητα της “άμεσης φόρτισης”, αλλά διαθέτει επίσης τη λειτουργία “προγραμματισμένης φόρτισης”. Γιατί είναι χρήσιμο αυτό; Ανάλογα με την τιμή ρεύματος εξοικονομείτε χρήματα, επειδή μπορείτε για παράδειγμα να χρησιμοποιήσετε μια χαμηλότερη τιμή νυχτερινού ρεύματος για τη φόρτιση. Για τον σκοπό αυτό καταχωρήστε απλά την επιθυμητή ώρα αναχώρησης στον e-Manager της εφαρμογής “maps+more” ή της εφαρμογής We Connect, πατήστε το πλήκτρο “λειτουργίας φόρτισης” στην κεντρική κονσόλα και συνδέστε το όχημα στο Wallbox. Έτσι το e-up! σας θα είναι πλήρως φορτισμένο την στιγμή που το χρειάζεστε.

Advertisement
Advertisement

Μαζί με τη βάση στήριξης και φόρτισης smartphone και τη δωρεάν νέα εφαρμογή για iOS και Android, το νέο e-up! μετατρέπεται στη στιγμή σε ένα δικτυωμένο αυτοκίνητο. Και με το στάνταρ ραδιόφωνο “composition phone” με 6 ηχεία θα σας εντυπωσιάσει με τον πλούσιο ήχο όταν απολαμβάνετε τη μουσική σας. Απλά συνδέστε το νέο e-up! με το smartphone! Τέλος στις πολύπλοκες οθόνες. Μόνο plug & play.

Advertisement

Το νέο e-up! προσφέρει πολλά χαρακτηριστικά στον βασικό εξοπλισμό. Πρακτικό και καλά εξοπλισμένο: Διατίθεται με σύστημα “Lane Assist“, υπενθύμιση οδικών σημάτων κυκλοφορίας, νέους αερόσακους κεφαλής και πλευρικούς αερόσακους. Επειδή ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει ραδιόφωνο “composition phone” με 6 ηχεία, βάση στήριξης και φόρτισης smartphone, εφαρμογή “maps+more” και υπηρεσίες We Connect, κάθε διαδρομή γίνεται μια έξυπνη και αναπαυτική εμπειρία: Βάλτε μουσική και ξεκινήστε την οδήγηση – let`s drive!

 

Advertisement

Δείτε εδώ όλες τις πληροφορίες για το μοντέλο