Live Κίνηση
Περισσότερα
VW ID

Η ελκυστική παρουσία του VW ID.4

Ελλάδα 18:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η ελκυστική παρουσία του VW ID.4

VW ID

Η ελκυστική παρουσία του VW ID.4

VW ID

Το ηλεκτρικό SUV γοητεύει όσους το αντικρύζουν και χαλαρώνει όσους φιλοξενούνται στο σαλόνι του.

Advertisement
Advertisement

Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό SUV της VW, ID.4 διατίθεται στη χώρα μας, και με 520 χλμ. αυτονομίας προβάλλει ως ο ιδανικός σύντροφος του Έλληνα οδηγού για τις καθημερινές του μετακινήσεις.

Πέρα από την εξαιρετική εξυπηρέτηση που προσφέρει, ξεχωρίζει και για την ελκυστική του παρουσία. Αυτή συντίθεται από τα πίσω φώτα 3D LED, την προαιρετική γραμμή φωτός, τις ζάντες ελαφρού κράματος 18 ιντσών ή τις προαιρετικές ζάντες ελαφρού κράματος 19 έως 21 ιντσών, τις ράγες οροφής για επιπλέον αποσκευές, τις θυρολαβές που λειτουργούν προς όφελος της αεροδυναμικής (σ.σ. δεν προεξέχουν).

Advertisement
Advertisement

Οι κάτοχοι του μοντέλου θα γοητευτούν και από το εσωτερικό του, μιας και συνδυάζει την ευρυχωρία με την έξυπνη διαμόρφωση, προσφέροντας στην οικογένειάς κάθε κατόχου εξαιρετική αίσθηση άνεσης.

Ήδη από την επιβίβαση γίνεται αντιληπτή η μεγάλη ελευθερία στο χώρο των ποδιών, η κεντρική κονσόλα με πολλές δυνατότητες διαμόρφωσης και τα άνετα καθίσματα. Μεγάλα ατού, επίσης, συνιστούν η κεντρική οθόνη αφής μεγέθους έως 30,5 cm (12 ίντσες), καθώς και το τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών με χειρισμό αφής και ανατροφοδότηση με δόνηση.

Advertisement

Επιπροσθέτως, ο φωτισμός Ambiente στα χρώματα της επιλογής του οδηγού ενισχύει την ατμόσφαιρα χαλάρωσης. Σε συνδυασμό με την προαιρετική πανοραμική οροφή οι επιβαίνοντες μπορούν να απολαύσουν μια ξεκούραστη διαδρομή.

Σημειώνεται πως προσφέρεται μια μεγάλη παλέτα επιλογής χρωμάτων εσωτερικού φωτισμού, τα οποία ανέρχονται σε 30. Μεταξύ των σημείων που φωτίζονται και προσφέρουν μια όμορφη χροιά είναι η θήκη του κινητού τηλεφώνου και το ταμπλό.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Πόσο κοστίζει το νέο VW ID.4 στην Ελλάδα

Advertisement

VW ID.3: Φορτίζει εύκολα παντού

Συνδεσιμότητα VW ID.3: Ένα smartphone με ρόδες