Live Κίνηση
Περισσότερα
Volvo

Volvo: Πλήρης διασφάλιση

Ελλάδα 12:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Volvo: Πλήρης διασφάλιση

Volvo

Volvo: Πλήρης διασφάλιση

Volvo

Οι κάτοχοι μοντέλων Volvo μπορούν να απολαύσουν ξένοιαστα και δωρεάν το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης του σέρβις της σουηδικής εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

Ανέκαθεν, κύριος στόχος της Volvo ήταν η κατασκευή αυτοκινήτων που διακρίνονται για την ασφάλειά και την αρτιότητα κατασκευής τους. Χάρη στο εξειδικευμένο προσωπικό και τα μεγάλα αποθέματα τεχνογνωσίας της σουηδικής εταιρείας, ο συγκεκριμένος στόχος έχει επιτευχθεί σε απόλυτο βαθμό, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από τους κατόχους μοντέλων της.

Σε περίπτωση, ωστόσο, που η υπάρξει κάποια… σπάνια εξαίρεση στον κανόνα, η Volvo έχει μεριμνήσει ώστε να διενεργηθεί η έγκαιρη αντικατάσταση/επιδιόρθωση του… υπεύθυνου εξαρτήματος δωρεάν.

Ειδικότερα, το εξάρτημα θα επισκευαστεί ή θα αντικατασταθεί δωρεάν από οποιονδήποτε Επίσημο Διανομέα Volvo ή οποιονδήποτε Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Volvo, ανεξάρτητα από οποιαδήποτε μεταβολή της ιδιοκτησίας του οχήματος στη διάρκεια της περιόδου κάλυψης της εγγύησης.

Advertisement
Advertisement

Volvo-After-Sales-a1000x600

Εγγύηση οχήματος

Η εγγύηση του οχήματος ισχύει από την ημέρα παράδοσης του νέου αυτοκινήτου στον πρώτο πελάτη λιανικής πώλησης και για δύο έτη με απεριόριστα χιλιόμετρα. Σε περίπτωση παροχής επέκτασης εγγύησης πέραν των δύο ετών, ενημερωθείτε για τους όρους από τους Επίσημους Διανομείς.

Advertisement

Για την παροχή επέκτασης εγγύησης που προσφέρεται από την Volvo Car Hellas για νέες παραγγελίες από 10/7/2020, η κάλυψη είναι για 5 έτη ή 100.000 χιλιόμετρα.

Η περίοδος κάλυψης της εγγύησης για τα οχήματα επίδειξης του Επίσημου Διανομέα ή τα εταιρικά αυτοκίνητα αρχίζει την ημέρα που χρησιμοποιείται για πρώτη φορά το όχημα (και όχι κατά την ημερομηνία της πρώτης λιανικής πώλησης του οχήματος).

Advertisement

 Εξαρτήματα που αντικαθίστανται κατά το κανονικό πρόγραμμα σέρβις

Τα εξαρτήματα που θα αντικατασταθούν όπως προβλέπεται από το κανονικό πρόγραμμα σέρβις καλύπτονται από εγγύηση για κατασκευαστικά ελαττώματα.
Η περίοδος κάλυψης θα ισχύσει μέχρι την πρώτη προγραμματισμένη αλλαγή του εξαρτήματος στα πλαίσια του σέρβις και ισχύει μέχρι την επόμενη προγραμματισμένη συντήρηση του οχήματος (1χρόνο).

Τα στοιχεία που καλύπτονται από αυτήν την εγγύηση είναι τα εξής: μπουζί, φίλτρα λαδιού, φίλτρα αέρα, φίλτρα γύρης, φίλτρα καυσίμου, ιμάντες μετάδοσης κίνησης και λιπαντικά.

Advertisement

Εγγύηση για αξεσουάρ της Volvo

Όλα τα γνήσια Αξεσουάρ Volvo (εκτός από τα δώρα) που παρέχονται και τοποθετούνται από έναν Επίσημο Διανομέα Volvo εντός ενός μηνός ή έπειτα από 1.500 χλμ. (ό,τι από τα δύο προηγηθεί) από την έναρξη χρήσης του νέου οχήματος καλύπτονται από τους ίδιους όρους και για την ίδια περίοδο με την Εγγύηση του οχήματος.

Σημειώνεται πως η εγγύηση του οχήματος δεν καλύπτει τα στοιχεία που υπόκεινται σε προσαρμογή ή αντικατάσταση κατά τις κανονικές εργασίες σέρβις ή συντήρησης (εκτός αν η εργασία απαιτείται ως άμεση συνέπεια κατασκευαστικού ελαττώματος).

Για να δείτε ποια είναι αυτά τα στοιχεία, πατήστε εδώ

https://www.volvocars.com/gr/own/explore/volvo-warranty/vehicle-warranty

Εγγύηση χρώματος

Η εγγύηση καλύπτει τυχόν ελαττώματα και διαφοροποιήσεις στη βαμμένη επιφάνεια του αμαξώματος λόγω ελαττώματος του υλικού βαφής ή της εφαρμογής του από το εργοστάσιο (σύμφωνα με τους ισχύοντες όρους της εγγύησης χρώματος).

Αναφορικά με την περίοδο κάλυψης, η εγγύηση χρώματος έχει διάρκεια 2 ετών και αρχίζει να ισχύει από την ίδια χρονικά στιγμή που ισχύει και η εγγύηση οχήματος.

Οι απαραίτητες επιδιορθώσεις θα πραγματοποιηθούν εντελώς δωρεάν από οποιονδήποτε Επίσημο Διανομέα ή Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Volvo, ανεξάρτητα από οποιαδήποτε μεταβολή της ιδιοκτησίας του οχήματος στη διάρκεια της περιόδου κάλυψης της εγγύησης.

Η Volvo παράλληλα υπογραμμίζει πως κάποιες εργασίες στο χρώμα, όπως συντήρηση, στεγανοποίηση, προστασία, στίλβωση ή παρόμοιες εργασίες ενδέχεται να προκαλέσουν ζημιά στο χρώμα. Μόνο εργασίες στο χρώμα εγκεκριμένες από τη Volvo μπορούν να πραγματοποιηθούν. Ζημιές στο χρώμα που προκλήθηκαν από εργασίες μη εγκεκριμένες από τη Volvo δεν καλύπτονται από την εγγύηση Volvo

Επικοινωνήστε με το Επίσημο Δίκτυο της Volvo για πληροφορίες σχετικά με εγκεκριμένα προϊόντα και εγκεκριμένες μεθόδους εργασιών στο χρώμα. Ζημιές στο χρώμα που προκλήθηκαν από εργασίες μη εγκεκριμένες από τη Volvo δεν καλύπτονται από την εγγύηση Volvo.

 Εγγύηση αντιδιαβρωτικής προστασίας

Εάν οποιοδήποτε εξάρτημα του αμαξώματος του οχήματος υποστεί διάτρηση από διάβρωση λόγω οξείδωσης, το/τα πλαίσιο/α που έχουν υποστεί διάτρηση θα επισκευαστούν ή θα αντικατασταθούν από το Επίσημο Δίκτυο της Volvo, εντελώς δωρεάν, ανεξάρτητα από οποιαδήποτε μεταβολή στην ιδιοκτησία του οχήματος.

O όρος “διάτρηση” αφορά οπή που διαπερνά το αμάξωμα, η οποία οφείλεται σε διάβρωση από το εσωτερικό ή από το κάτω μέρος, ως αποτέλεσμα ελαττωματικής κατασκευής ή ακατάλληλων υλικών.

Η Εγγύηση Αντιδιαβρωτικής Προστασίας εκδίδεται σε διεθνές επίπεδο, αλλά ενδέχεται να υπάρχουν παραλλαγές ανά κράτος. Η εγγύηση ισχύει στις ακόλουθες χώρες: Αυστρία, Βέλγιο, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Δημοκρατία της Τσεχίας, Ελβετία, Ελλάδα, Εσθονία, ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Ινδία, Ιρλανδία, Ισλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Καναδάς, Κροατία, Κύπρος, Λευκορωσία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Μεξικό, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Ουκρανία, ΠΓΔΜ, Πουέρτο Ρίκο, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τουρκία και Φινλανδία.

Η Εγγύηση Αντιδιαβρωτικής Προστασίας αρχίζει να ισχύει από την ίδια στιγμή που ισχύει η Εγγύηση Οχήματος και ισχύει για 12 χρόνια.

Σημειώνεται πως η Volvo δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε επισκευή ή αντικατάσταση που απαιτείται ως άμεσο αποτέλεσμα των εξής παραγόντων:

– αποτυχία σωστής συντήρησης του χρώματος και του αμαξώματος με τακτικό καθαρισμό, σύμφωνα με τις οδηγίες της Volvo
– παράγοντες που δεν ελέγχονται από τη Volvo, όπως οι περιβαλλοντικοί παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων – ενδεικτικά – των βιομηχανικών καταλοίπων, καταστροφών από καταιγίδα και όξινη βροχή, και ζημιών (συμπεριλαμβανομένων των θραυσμάτων από πέτρα, των γρατσουνιών και της χρήσης ακατάλληλων ουσιών καθαρισμού)
– επισκευές λόγω ατυχήματος με χρήση υλικών ή μεθόδων επιδιόρθωσης που δεν έχουν εγκριθεί από τη Volvo
– τροποποιήσεις των αρχικών προδιαγραφών του οχήματος που ορίστηκαν από τη Volvo.

Εγγύηση ανταλλακτικών για τον Πελάτη Εφ’ όρου Ζωής

Έχοντας επιλέξει ένα Volvo, απολαμβάνετε τη σιγουριά που εμπνέει ένα αυτοκίνητο εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής στο χρόνο. Τώρα, η Volvo Car Hellas παρουσιάζει την Eγγύηση Ανταλλακτικών για τον Πελάτη Εφ’όρου Ζωής, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τη σχέση εμπιστοσύνης που τη συνδέει με τους πελάτες της. Το πρόγραμμα τέθηκε σε ισχύ από τον Ιούλιο του 2020 και είναι μοναδικό στην αγορά αυτοκινήτου.

Πληρώστε μόνο μία φορά και ποτέ ξανά

Η Eγγύηση Ανταλλακτικών για τον Πελάτη Εφ’ όρου Ζωής περιλαμβάνει ανταλλακτικά που αγοράζονται και τοποθετούνται σε Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Volvo, για όσες φορές τυχόν χρειαστεί αντικατάσταση λόγω εργοστασιακού ελαττώματος. Η εγγύηση καλύπτει το κόστος του ανταλλακτικού και των εργατικών, για ανταλλακτικά που αγοράζει ο πελάτης μετά την έναρξη του προγράμματος. Στο πρόγραμμα δεν περιλαμβάνονται αναλώσιμα ανταλλακτικά.

Πώς μπορείτε να επωφεληθείτε

Στο πρόγραμμα εντάσσεται κάθε κάτοχος Volvo που πραγματοποιεί τη συντήρηση του αυτοκινήτου του σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζει ο κατασκευαστής. Εφόσον ο πελάτης πληρώσει για την αγορά και την αντικατάσταση ενός ανταλλακτικού που δεν θεωρείται αναλώσιμο σε έναν Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Volvo, η εγγύηση ισχύει για όσο χρονικό διάστημα ο πελάτης διατηρεί την κυριότητα του αυτοκινήτου. 

Μάθετε τα πάντα για την εγγύηση Volvo, πατώντας εδώ

Διαβάστε επίσης:

Volvo V60 Recharge: Για ιδανικές οικογενειακές μετακινήσεις

Τα κορυφαία ηχοσυστήματα της Volvo

Όλες οι εκδόσεις του Volvo XC90