Live Κίνηση
Περισσότερα
Volvo

Τα κορυφαία ηχοσυστήματα της Volvo

Ελλάδα 20:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα κορυφαία ηχοσυστήματα της Volvo

Volvo

Τα κορυφαία ηχοσυστήματα της Volvo

Volvo

Τα ηχοσυστήματα της Volvo προσφέρουν μια πραγματικά υψηλής πιστότητας εμπειρία και… βάζουν τον ακροατή μέσα στο στούντιο εκτέλεσης και ηχογράφησης.

Advertisement
Advertisement

Η Volvo έχει συνδέσει το όνομά της με την κατασκευή αυτοκινήτων που προσφέρουν ύψιστη προστασία στους επιβάτες, αλλά και που ξεχωρίζουν για την κομψότητα τόσο στο εξωτερικό όσο και εντός της καμπίνας.

Η ασφάλεια και το design μπορεί να είναι εκ των βασικών προτεραιοτήτων της σουηδικής εταιρείας, αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει πως δεν παίρνει… κορυφαίο βαθμό και σε άλλους τομείς.

Ένας από αυτούς είναι και η ψυχαγωγία όσων φιλοξενούνται στο “χλιδάτο” σαλόνι των αυτοκινήτων Volvo. Οι επιβάτες βιώνουν στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς χάρη στα εξαιρετικά ηχοσυστήματα της Volvo.

Advertisement
Advertisement

Για την εταιρεία, η μουσική έχει σημασία, και ως εκ τούτου έχει συνεργαστεί με ορισμένες από τις καλύτερες εταιρείες ηχοσυστημάτων στον κόσμο. Όλα τα ηχοσυστήματα είναι σχεδιασμένα για να… ζωντανεύουν τη μουσική που ακούν οι επιβάτες και να τους προσφέρουν μία απαράμιλλη εμπειρία ακρόασης μέσα στο αυτοκίνητο.

Bowers & Wilkins

Advertisement

Πιστή και συναρπαστική αναπαραγωγή ήχου

Το ηχοσύστημα Bowers & Wilkins προσφέρει μια πραγματικά υψηλής πιστότητας εμπειρία, με κορυφαία ποιότητα και την τελευταία τεχνολογία ήχου ως σημείο εκκίνησης. Το σύστημα εξελίχθηκε σε στενή συνεργασία των μηχανικών της Bowers & Wilkins με τους ειδικούς ήχου της Volvo, ως αναπόσπαστο τμήμα της εσωτερικής σχεδίασης, με ηχεία που αποτελούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, τοποθετημένα στο χώρο με ακρίβεια.

Advertisement

Η Bowers & Wilkins αντιπροσωπεύει το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας στα ηχοσυστήματα αυτοκινήτου που είναι διαθέσιμα αυτή τη στιγμή, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη μουσική εμπειρία. Το πάθος για την τεχνολογία, την καινοτομία και την εξέλιξη, σε συνδυασμό με την προσήλωση στη λεπτομέρεια είναι αυτό που καθιστά τόσο ξεχωριστή την Bowers & Wilkins. Το ηχοσύστημα της Bowers & Wilkins προσφέρεται στις Σειρές 60 και 90 της Volvo.

Αληθινός ήχος

Advertisement

Το ηχοσύστημά Bowers & Wilkins της Volvo δημιουργήθηκε για να προσφέρει την πλέον ρεαλιστική εμπειρία ακρόασης που συνεπαίρνει, εξασφαλίζοντας εξαιρετική ευκρίνεια και ρεαλισμό στην απόδοση της μουσικής, σε κάθε σημείο του αυτοκινήτου. Αυτό το ηχοσύστημα υπερβαίνει την απλή παράθεση μετρήσεων. Οι μηχανικοί της Volvo αναζήτησαν με πάθος την τελειότητα για τους λάτρεις του κορυφαίου ήχου.

Στόχος τους ήταν να προσφέρουν μια ολοκληρωμένη μουσική εμπειρία και να βάλουν τον ακροατή μέσα στο στούντιο εκτέλεσης και ηχογράφησης. Είναι μουσική που προσλαμβάνεις με φυσικό αλλά και συναισθηματικό τρόπο και για να επιτευχθεί αυτό ήταν απαραίτητη μία ηχητική εμπειρία που μπορεί να προσδώσει Aληθινό Ήχο. Τρία προγράμματα αναπαραγωγής επιτρέπουν στους επιβάτες να αναπαράγουν την ακουστική εμπειρία συγκεκριμένων χωρών μέσα στο Volvo τους, φέρνοντάς στους στο επίκεντρο της μουσικής.

Tweeter στην κορυφή

Οι αριθμοί είναι εντυπωσιακοί: Ενισχυτής 12 καναλιών, εκπληκτική ισχύς 1400W και έως και 19 ξεχωριστά high-end ηχεία, που συμπεριλαμβάνουν δύο καινοτομίες για τα αυτοκίνητα: ένα μοναδικό sub-woofer τεχνητού αερισμού και ένα κεντρικό Tweeter στο ταμπλό, στραμμένο προς τους επιβάτες, για έναν ευκρινή και πραγματικό ήχο. Η όλη εμπειρία αποπνέει ποιότητα και έμφαση στη λεπτομέρεια.

Harman Kardon

Θαυμάσια αναπαραγωγή ήχου

Το Harman Kardon Premium Sound προσφέρει άψογα ισορροπημένο και δυνατό ήχο που αιχμαλωτίζει τις αισθήσεις. Αυτή η συναρπαστική εμπειρία είναι δυνατή χάρη στα 14 ηχεία υψηλής ποιότητας που περιλαμβάνουν ένα sub-woofer τεχνητού αερισμού το οποίο παράγει ήχο που οι επιβάτες μπορούν να αισθανθούν στο σώμα τους. Το Harman Kardon συλλαμβάνει τη στιγμή, αποπνέοντας πάθος που συνεπαίρνει και καθηλώνει τις αισθήσεις.

Sub-woofer τεχνητού αερισμού

Το όμορφα ενσωματωμένο sub-woofer τεχνητού αερισμού επιτρέπει σε όσους φιλοξενούνται στην καμπίνα να απολαμβάνουν πλούσια και βαθιά μπάσα στο Volvo τους. Χρησιμοποιώντας καινοτόμο τεχνολογία, πάλλει μεγάλους όγκους αέρα μέσω ενός ανοίγματος στο θόλο του πίσω τροχού, επιτυγχάνοντας την απόδοση πολύ χαμηλών τόνων χωρίς παραμόρφωση. Προκειμένου να εξοικονομεί χώρο, το sub-woofer είναι λεπτό και ενσωματωμένο στην αρχιτεκτονική του αυτοκινήτου.

Αυτό το υψηλού επιπέδου ηχοσύστημα εξελίχθηκε για τη Volvo από τους ειδικούς της Harman Kardon. Τροφοδοτείται από έναν πολυκάναλο ψηφιακό ενισχυτή απόδοσης έως και 650 Watt, ενώ τα 14 ηχεία του είναι προσαρμοσμένα στην ακουστική της καμπίνας του Volvo μοντέλου και παρέχουν μια δυναμική και συναρπαστική surround ηχητική εμπειρία. Ένα μοναδικό software επεξεργασίας ήχου – Dirac® Unison Tuning – βελτιώνει την απόκριση κάθε ηχείου ξεχωριστά, καθώς και τη συνδυαστική ισχύ ώστε να εξασφαλίζει μια άψογα ισορροπημένη απόδοση.

Διαβάστε επίσης:

Τα ξεχωριστά αξεσουάρ της Volvo

Volvo XC60: Όλες οι εκδόσεις

Volvo: Συνώνυμο με τη λέξη ασφάλεια