Live Κίνηση
Περισσότερα
VOLVO XC40 2022

Ο πλούσιος εσωτερικός κόσμος του Volvo C40 Recharge

Ελλάδα 3:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο πλούσιος εσωτερικός κόσμος του Volvo C40 Recharge

VOLVO XC40 2022

Ο πλούσιος εσωτερικός κόσμος του Volvo C40 Recharge

VOLVO XC40 2022

Το νέο ηλεκτρικό Volvo C40 Recharge υιοθετεί στην εάκρως κλεπτυσμένη καμπίνα του τις παραδοσιακές αξίες των Volvo, μαζί όμως με τα πιο σύγχρονα στοιχεία της αυτοκίνησης του αύριο.

Advertisement
Advertisement

Το ιδιαίτερο C40 Recharge προβάρει επιτυχημένα τον ρόλο μίας πιο σπορτίφ και περισσότερο φουτουριστικής προσέγγισης για ένα ευρείας κυκλοφορίας και οικονομικά προσιτό ηλεκτρικό crossover.

Χωρίς μάλιστα να κάνει κανέναν συμβιβασμό σε σχέση με τα μεγαλύτερα και ακριβότερα αδέλφια του στους τομείς τους οποίους διαχρονικά διακρίνεται η Volvo, όπως είναι η ασφάλεια, η προηγμένη τεχνολογία, η ποιότητα, η σημασία στη λεπτομέρεια, ο εξοπλισμός άνεσης και πολλά άλλα.

Το C40 Recharge είναι ένα compact crossover, με το μήκος του να φθάνει στα 4.431 μέτρα και το μεταξόνιο στα 2.702 χιλιοστά, κάτι που σε συνδυασμό με την απουσία κεντρικού τούνελ εξασφαλίζει εξαιρετικούς χώρους για τους επιβάτες.

Advertisement
Advertisement

Καλή για τα δεδομένα του αυτοκινήτου (μην ξεχνάμε και τις μπαταρίες) είναι η χωρητικότητα του πορτ-μπαγκάζ, στα 413 λίτρα, ο οποίο συμπληρώνεται και από ένα ικανό χώρο φόρτωσης 31 λίτρων στο εμπρός μέρος, εκεί που στα συμβατικά μοντέλα υπάρχει ο κινητήρας εσωτερικής καύσης.

Το σαλόνι διατηρεί το γνώριμο περιβάλλον της Volvo με τις σωστές αναλογίες μίνιμαλ αισθητικής και ποιοτικής κατασκευής, με κάποιες “νύξεις” που τονίζουν τον ηλεκτρικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Η εταιρία δείχνει την οικολογική της ευαισθησία καταργώντας ολοκληρωτικά την χρήση δέρματος σε κάθε σημείο του σαλονιού.

Advertisement

Νέο είναι και το σύστημα πολυμέσων που ξεκίνησε να εφαρμόζεται από αυτό το μοντέλο και αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Google. Βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα Adroid και παρέχει ενσωματωμένες τις εφαρμογές Google Maps, Google Assistan και Google Play Store, ενώ έχει και την δυνατότητα διαρκών over-the-air ενημερώσεων.

Advertisement

Δια χειρός Google το σύστημα λοιπόν διαθέτει πολύ εξελιγμένες δυνατότητες και -το κυριότερο- είναι γνώριμο στον χρήστη από το κινητό του, χωρίς να χρειάζεται μεγάλος χρόνος εξοικείωσης προκειμένου να βρεις τις λειτουργίες του.

Όσο για τον εξοπλισμό άνεσης και υποβοήθησης της ασφάλειας, κατά παράδοση της Volvo είναι ιδιαίτερα πλούσια και up-to-date στα τελευταίας γενιάς συστήματα. Ο πολιτισμένος χαρακτήρας και η μοναδική αίσθηση premium άνεσης που εξασφαλίζει η ανάρτηση είναι αδιαμφισβήτητα στοιχεία στο νέο και αμιγώς ηλεκτρικό C40 Recharge.

Advertisement

Η Volvo έχει βρει την χρυσή τομή στο σετάρισμα πλαισίου-αναρτήσεων στα ηλεκτρικά της, δημιουργώντας αυτοκίνητα που δεν χορταίνουν να καλύπτουν μεγάλες αποστάσεις.

Στις σημαντικές παροχές της Volvo σημειώστε επίσης τα 3 χρόνια δωρεάν σέρβις, τα 5 χρόνια εγγύησης (η μπαταρία έχει 8 χρόνια εγγύηση ή 160.000 χλμ.), αλλά και την δυνατότητα μικτής ασφάλισης για τρία χρόνια όπως επίσης και ευνοϊκή χρηματοδότηση με επιτόκιο 4,9%.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Volvo C40 Recharge: Αμιγώς ηλεκτρικό σχεδιασμένο σε λευκή κόλλα χαρτί
Πόσο κοστίζει το προσθιοκίνητο Volvo C40 Recharge;
Οδηγούμε στην Ελλάδα το Volvo C40 Recharge