Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Wakeboarding με μια Triumph Scrambler 1200 XE (+video)

Ελλάδα 7:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Wakeboarding με μια Triumph Scrambler 1200 XE (+video)

NEWSMOTO

Wakeboarding με μια Triumph Scrambler 1200 XE (+video)

NEWSMOTO

Πως μια Triumph Scrambler 1200 XE γίνεται τη δύναμη ώθησης μιας σανίδας του wakeboard.

Advertisement
Advertisement

Η Triumph Scrambler 1200 XE για πολλούς είναι η απόλυτη μοτοσικλέτα scrambler συνδυάζοντας την αυθεντικότητα της κατηγορίας που κυριάρχησε τη δεκαετία του 1960 με την κορυφαία τεχνολογία της βρετανικής μάρκας. Το μοντέλο εκτόξευσε τη φήμη του τα τελευταία χρόνια καθώς η Triumph έβγαλε πολλές εκδόσεις αφιερωμένες σε διάσημους αναβάτες με βασικό χαρακτηριστικό την περιπέτεια, βλέπε James Bond 007 και Steve McQueen.

Στις αρχές του 2023 η Triumph δημιούργησε ακόμα μια εξαιρετική δουλειά, αυτή τη φορά στην Αμερική, με πρωταγωνίστρια την Scrambler 1200 XE. Η μοτοσικλέτα παραδόθηκε σε δυο διάσημους stunt riders και ανθρώπους της περιπέτειας, τους Νίκ Άπεξ και Έρνι Βίζιλ οι οποίοι αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν τη μοτοσικλέτα ως όχημα ώθησης ενός wakeboard.

Advertisement
Advertisement

Στις ακτές του Όρεγκον λοιπόν οι δύο άνθρωποι της περιπέτειας συνεργάστηκαν με φόντο την επική συνεδρία του MotoWake. Το σχέδιο ήταν κατά μήκος της παραλίας η βρετανική μοτοσικλέτα να κινηθεί πάνω στην άμμο και να τραβήξει με ειδικό σχοινί το wakeboard που θα βρίσκεται πάνω στα κύματα της θάλασσα.

Το αποτέλεσμα είναι πολύ εντυπωσιακό σε ένα βίντεο που συνδυάζει τον extreme αθλητισμό με τα δυνατά στοιχεία της φύσης και το πανέμορφο ηλιοβασίλεμα. Θυμίζουμε ότι το Scrambler 1200 XE χρησιμοποιεί έναν δικύλινδρο κινητήρα 1.200 κ.εκ. με απόδοση 90 ίππους και 110 Nm ροπής. Οι αναρτήσεις είναι της Showa (εμπρός) και της Ohlins (πίσω), ενώ οι ακτινωτοί τροχοί 21 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω το κάνουν πολύ ικανό στις εκτός δρόμου διαδρομές.

Advertisement

Η τιμή της Triumph Scrambler 1200 XE είναι 16.990 ευρώ και είναι διαθέσιμο σε 3 χρωματισμούς.

Βίντεο από το MotoWake.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δέκα χρόνια συνεργασίας Triumph και DGR
Πρώτες εικόνες της motocross Triumph 250F (+video)
Απόδραση με την Tiger της Triumph!