Live Κίνηση
Περισσότερα
SUZUKI 2023

Suzuki VITARA: Το Hybrid SUV που τα έχει όλα και συμφέρει!

Ελλάδα 16:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Suzuki VITARA: Το Hybrid SUV που τα έχει όλα και συμφέρει!

SUZUKI 2023

Suzuki VITARA: Το Hybrid SUV που τα έχει όλα και συμφέρει!

SUZUKI 2023

Tο Suzuki VITARA είναι ένα θρυλικό όνομα στην αγορά των Hybrid SUV και είναι ιδανικό για κάθε οδηγό που θέλει να εξερευνήσει τόσο την πόλη, όσο και τις συναρπαστικές εκτός δρόμου διαδρομές.

Advertisement
Advertisement

Σχεδιαστικά το νέο Suzuki VITARA διατηρεί τον αυθεντικό hybrid SUV χαρακτήρα του, με την γνωστή εμβληματική εξωτερική εμφάνιση.

Ο εξελιγμένος σχεδιασμός του Suzuki VITARA με την επιβλητική μάσκα με τις κάθετες γρίλιες και ο δυναμικός εμπρός προφυλακτήρας με λεπτομέρειες χρωμίου συνθέτουν την κομψή, στιβαρή εμφάνιση του.

Η τεχνολογία 4WD έχει αναβαθμιστεί αισθητά, προσφέροντας στον οδηγό ακόμη μεγαλύτερη απόλαυση, ασφάλεια και επιδόσεις. Με την τετρακίνηση ALLGRIP, το VITARA επεκτείνει την γκάμα των δυνατοτήτων του, αλλά και τον διαφορετικό τρόπο ζωής κάθε οδηγού.

Advertisement
Advertisement

Το Suzuki VITARA έρχεται με κορυφαίες τεχνολογίες

Το χαρισματικό Hybrid SUV της Suzuki  λειτουργεί αμιγώς ηλεκτρικά όταν εκκινεί από στάση, όταν κινείται με χαμηλή ταχύτητα, όταν κάνει όπισθεν και σε συνθήκες οδήγησης με σταθερή ταχύτητα. Συνδυάζει την υβριδική και αμιγώς ηλεκτρική λειτουργία με στόχο τη βέλτιστη τιμή κατανάλωσης καυσίμου 5,3 lt/100 km.

Advertisement

Το νέο Suzuki VITARA διαθέτει τετρακίνηση ALLGRIP με 4 επιλογές, η οποία δεν εξαρτάται από το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας υψηλής τάσης, κάτι που σημαίνει πως η τετρακίνηση στο Vitara είναι πάντα διαθέσιμη ακόμα και όταν η μπαταρία του υβριδικού συστήματος είναι εντελώς άδεια.

Ο οδηγός επιλέγει τη λειτουργία τετρακίνησης ALLGRIP (Auto, Sport, Snow και Lock) μέσω ενός περιστροφικού διακόπτη στην κεντρική κονσόλα. Η έγχρωμη οθόνη πολλαπλών λειτουργιών στον πίνακα οργάνων τον ενημερώνει για το ποια λειτουργία έχει κάθε φορά επιλέξει.

Advertisement

Η λειτουργία Auto δίνει προτεραιότητα στην οικονομία καυσίμου σε ομαλές συνθήκες οδήγησης και μεταβαίνει σε τετρακίνηση μόνο όταν αυτό είναι απαραίτητο. Η λειτουργία Sport βελτιώνει την απόδοση σε απότομες στροφές κατανέμοντας περισσότερη ροπή στους πίσω τροχούς, ενώ για καλύτερη απόδοση του κινητήρα, μεταβάλλει την απόκριση του γκαζιού και την κατανομή της ροπής.

Η λειτουργία Snow προσφέρει την ιδανική διαμόρφωση για χιονισμένες, ολισθηρές επιφάνειες και ενισχύει την πρόσφυση κατά την επιτάχυνση ώστε να διατηρείται η σταθερότητα. Η λειτουργία Lock ευθύνεται για την απομάκρυνση του οχήματος από το χιόνι, τη λάσπη ή την άμμο, η λειτουργία Lock κατανέμει συνεχώς μεγάλη ποσότητα ροπής στους πίσω τροχούς ώστε να εξασφαλιστεί μέγιστη πρόσφυση.

Advertisement

Το ESP και τα άλλα συστήματα ελέγχου λειτουργούν με βέλτιστο τρόπο για τον απεγκλωβισμό του αυτοκινήτου από τις δύσκολες συνθήκες. Η λειτουργία Lock μεταβαίνει αυτόματα σε λειτουργία Snow σε ταχύτητες άνω των 60 χλμ./ώρα.

Το Hybrid SUV για κορυφαία εμπειρία οδήγησης

Ενισχυμένο με τις κορυφαίες τεχνολογίες των υβριδικών αυτοκινήτων η οδήγηση του Suzuki VITARA αποτελεί μια έντονη εμπειρία αφού δίνει στον οδηγό την ελευθερία να πάει οπουδήποτε θέλει, από τους δρόμους της πόλης σε απομακρυσμένους προορισμούς. Τα paddles αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι ενισχύουν το Fun to Drive χαρακτήρα του μοντέλου και συνδυάζονται άψογα με την Strong Hybrid τεχνολογία του νέου πολυτάλαντου Suzuki Vitara.

Το Suzuki VITARA αποτελεί μια από τις πιο ασφαλείς προτάσεις στην κατηγορία των Hybrid SUV κι αυτό ενισχύεται με τα προηγμένα συστήματα ασφάλειας Suzuki Safety Support που διαθέτει. Υιοθετεί ένα προηγμένο σύστημα ανίχνευσης που χρησιμοποιεί τον συνδυασμό μιας κάμερας και ενός αισθητήρα laser που βρίσκεται στο παρμπρίζ.

Ο συνδυασμός της κάμερας, που εστιάζει στις μέσες και μεγάλες αποστάσεις και μπορεί επίσης να ανιχνεύσει πεζούς και τη διαγράμμιση των λωρίδων, και του αισθητήρα laser, που επικεντρώνεται στις μικρές αποστάσεις και στη νυχτερινή ανίχνευση, εξασφαλίζει εξαιρετικά αποτελέσματα.

Ανακάλυψέ το στο Suzuki.gr ή επισκέψου το επίσημο δίκτυο αντιπροσώπων Suzuki για να γνωρίσεις από κοντά το μοναδικό Vitara και hybrid SUV τεχνολογίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Suzuki Vitara: Με όνομα βαρύ
Το Suzuki Vitara νίκησε στον «τάρανδο» (+video)
Suzuki VITARA Hybrid: Απόδραση στη Μάνη (+video)