SUZUKI 2023

Suzuki VITARA: Το υβριδικό SUV που τερματίζει τις επιδόσεις

Ελλάδα 12:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Suzuki VITARA: Το υβριδικό SUV που τερματίζει τις επιδόσεις

SUZUKI 2023

Suzuki VITARA: Το υβριδικό SUV που τερματίζει τις επιδόσεις

SUZUKI 2023

Ακόμη και σήμερα, 45 χρόνια μετά την πρώτη εμφάνιση του Suzuki VITARA, το ιδιαίτερα επιτυχημένο υβριδικό SUV συνεχίζει να δείχνει το δρόμο σε τομείς όπως η ασφάλεια, η τεχνολογία αλλά και η άνεση.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Suzuki Vitara έχει περάσει πλέον στην εξηλεκτρισμένη εποχή των υβριδικών SUV και ταυτόχρονα αποτελεί την πιο σοφιστικέ σχεδιαστικά γενιά που κατασκευάστηκε ποτέ.

Το Suzuki VITARA εκπέμπει μια αίσθηση πολυτέλειας που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα και με έναν στιβαρό τρόπο κάνει αισθητή την παρουσία του από όπου περάσει.

Αυτονόητο θεωρείται επίσης πως κρατά ζωντανή την κληρονομιά του σε ότι αφορά την ποιότητα κατασκευής της Suzuki. Όταν βρεθείς στο εσωτερικό αμέσως αντιλαμβάνεσαι ότι έχει δοθεί ιδιαίτερα μεγάλη προσοχή σε όλους τους τομείς και έχουν χρησιμοποιηθεί ιδιαίτερα ποιοτικά υλικά.

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα, οι εσωτερικοί χώροι είναι άνετοι και θέτουν ψηλά τον πήχη στην κατηγορία, ενώ το πορτμπαγκάζ των τουλάχιστον 362 λίτρων διασφαλίζει άνετα ταξίδια με τις αποσκευές όλης της οικογένειας.

VITARA: Το υβριδικό SUV «κομμένο και ραμμένο» στα μέτρα σου

Advertisement

Το νέο Suzuki VITARA κινείται από δύο σύγχρονα υβριδικά σύνολα κίνησης που συναντάμε στα υβριδικά αυτοκίνητα. Στο πρώτο, το Hybrid, μετέχει ο δοκιμασμένος κινητήρας βενζίνης των 1.4 λίτρων (Boosterjet) που με τη βοήθεια turbo αποδίδει 129 ίππους και 235 Nm ροπής. Η κίνηση μεταφέρεται είτε στους δύο, είτε στους τέσσερις τροχούς (AllGrip) μέσω χειροκίνητου κιβωτίου, ενώ υπάρχει και υποβοήθηση από τον ηλεκτροκινητήρα του ήπια υβριδικού συστήματος υποβοήθησης.

Το δεύτερο, το Strong Hybrid, αποτελείται από το σύνολο βενζίνης των 1,5 λίτρων και των 102 ίππων που συνεργάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 33 ίππων. Το κιβώτιο είναι το αυτόματο  6AGS, ενώ και εδώ υπάρχει επιλογή δικίνητης και τετρακίνησης έκδοσης (All-Grip).

Advertisement

VITARA: Το AllGrip με 4 επιλογές τετρακίνησης

Η Suzuki στην έκδοση AllGrip έχει δημιουργήσει πολλαπλές επιλογές τετρακίνησης. Ο οδηγός έχει να επιλέξει ανάμεσα στις Auto, Sport, Snow και Lock προκειμένου να προσαρμοστεί το αυτοκίνητο σε όλες τις συνθήκες εύκολα και με ασφάλεια.

Advertisement

Το νέο υβριδικό SUV VITARA διαθέτει ένα ολοκληρωμένο πακέτο συστημάτων υποβοήθησης της οδήγησης. Το Suzuki Safety Support περιλαμβάνει το σύστημα Dual Sensor Brake Support, το σύστημα αναγνώρισης πινακίδων, σύστημα ειδοποίησης τυφλού σημείου, σύστημα αυτόματης πέδησης σε ενδεχόμενη σύγκρουση, προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας και Adaptive Cruise Control.

Το μόνο σίγουρο είναι το νέο Suzuki VITARA συνεχίζει να γράφει με χρυσά γράμματα τη δική του μοναδική στον κόσμο της αυτοκίνησης ιστορία και στην υβριδική εποχή με ότι θετικό συνεπάγεται αυτή για τον χρήστη αλλά και το περιβάλλον.

Γνωρίστε το στο Suzuki.gr ή στο επίσημο δίκτυο αντιπροσώπων Suzuki και δείτε τα μοναδικά του χαρακτηριστικά με την πρώτη εκκίνηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πόσοι μπορούν να στριμωχτούν μέσα σε ένα Suzuki Vitara; (+video)
Δοκιμή: Suzuki Vitara Full Hybrid AllGrip
Το μέλλον της Suzuki είναι γεμάτο μπαταρίες και υδρογόνο