Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσοι μπορούν να στριμωχτούν μέσα σε ένα Suzuki Vitara; (+video)

Ελλάδα 14:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσοι μπορούν να στριμωχτούν μέσα σε ένα Suzuki Vitara; (+video)

ΝΕΑ

Πόσοι μπορούν να στριμωχτούν μέσα σε ένα Suzuki Vitara; (+video)

ΝΕΑ

Και μόνο η εικόνα, μπορεί να κάνει πολλούς από εσάς να αισθανθούν άβολα, ιδίως με αυτή τη ζέστη. Αλλά είναι εντυπωσιακό!

Advertisement
Advertisement

Το Suzuki Vitara δεν πωλείται στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά είναι ένα δημοφιλές μικρό crossover, το οποίο αυτή τη στιγμή παράγεται στην Ουγγαρία και την Κίνα.

Ωστόσο, οι πωλήσεις της στην Ευρώπη έχουν μειωθεί τα τελευταία χρόνια με μόλις 40.000 μονάδες το 2022, σε σύγκριση με περισσότερες από 80.000 το 2019.

Οι απαιτητικοί καιροί, απαιτούν δραστικά μέτρα και δεν υπάρχει καλύτερη επιβεβαίωση, από την τελευταία καμπάνια μάρκετινγκ της Suzuki στην Ισπανία .

Advertisement
Advertisement

Η Suzuki Iberica αποφάσισε να δείξει πόσο πρακτικό είναι το Vitara, ζητώντας από 23 άτομα να μπουν μέσα στην καμπίνα!

Στις 9 Δεκεμβρίου του 2010, το αμερικάνικο πανεπιστήμιο Asbury University Emancipation Project, είχε καταφέρει να «χωρέσει» 20 ανθρώπους σε ένα  αυθεντικό Volkswagen Beetle του 1964, επίδοση που έχει καταγραφεί στο Βιβλίο Ρεκόρ Γκίνες.

Λαμβάνοντας υπόψη την προηγούμενη επίδοση, αλλά και ότι το Vitara έχει σχετικά μικρό μεταξόνιο (2.500 χιλιοστών), η επίδοση είναι πραγματικά εντυπωσιακή.

Advertisement

Η Suzuki τονίζει ότι το Vitara έχει μια από τις μεγαλύτερες καμπίνες, σε σχέση με τις συμπαγείς εξωτερικές του διαστάσεις.

Κατά τη διάρκεια της Ημέρας Οικογένειας Suzuki στην Ισπανία για τον εορτασμό των 20 χρόνων της αντιπροσωπείας, η μάρκα πήρε ένα ανανεωμένο Vitara και αναδίπλωσε τα πίσω καθίσματα για να απελευθερώσει περισσότερο χώρο.

Advertisement

Έξι άτομα κάθονται μπροστά και άλλα δεκαεπτά στην περιοχή πίσω από τα μπροστινά καθίσματα, η οποία έχει όγκο 1.119 λίτρα. Η Suzuki υποστηρίζειι ότι και οι 23 συμμετέχοντες είναι μεσαίου μεγέθους νέοι, που ολοκληρώνουν την πρόκληση με «μια διασκεδαστική χορογραφία, πολλή ελαστικότητα και ενθουσιασμό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οι Γάλλοι ανοίγουν το δρόμο για την Suzuki V-Strom 800DE Rally
Ιδού το Suzuki των 5.500 ευρώ
Νέα συλλεκτική έκδοση για το Suzuki Jimny

Advertisement