Live Κίνηση
Περισσότερα
SUZUKI 2021

Suzuki S-Cross: Κομψή σχεδίαση για ένα σύγχρονο αυθεντικό SUV

Ελλάδα 20:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Suzuki S-Cross: Κομψή σχεδίαση για ένα σύγχρονο αυθεντικό SUV

SUZUKI 2021

Suzuki S-Cross: Κομψή σχεδίαση για ένα σύγχρονο αυθεντικό SUV

SUZUKI 2021

Θέλοντας να παραμείνει στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων στην κατηγορία των SUV, η Suzuki με το νέο S-Cross δημιουργεί ένα ιδιαίτερα ελκυστικό και πολύ τολμηρό σχέδιο το οποίο εντυπωσιάζει τους πάντες και κερδίζει τις εντυπώσεις.

Advertisement
Advertisement

Για κάθε κατασκευαστή το πρώτο και πιο σημαντικό στοίχημα στην παρουσίαση ενός νέου μοντέλου είναι η εξωτερική του εμφάνιση. Ένα ελκυστικό αυτοκίνητο με σύγχρονες γραμμές και μοντέρνα στοιχεία, κερδίζει αμέσως τον καταναλωτή και αναδεικνύει ακόμα καλύτερα τις τεχνολογικές αρετές του.

Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με το νέο S-Cross της Suzuki, για το οποίο η ιαπωνική εταιρία φρόντισε να το εφοδιάσει με ένα τολμηρό αισθητικό πακέτο, έτσι ώστε να αποκτήσει έναν ιδιαίτερα ξεχωριστό χαρακτήρα και να διαφοροποιηθεί από τα δεκάδες μοντέλα που έχει να ανταγωνιστεί στην κατηγορία του.

Με το νέο S-Cross η Suzuki σχεδιάζει ένα αυτοκίνητο ιδιαίτερα ελκυστικό και έτοιμο να αλλάξει την σχεδιαστική αντίληψη της κατηγορίας, συνδυάζοντας ένα μοντέρνο desing με τις κλασικές γραμμές και την παραδοσιακή φιλοσοφία ενός κλασικού SUV.

Advertisement
Advertisement

Το βασικό σχεδιαστικό μοτίβο του αυτοκινήτου εντοπίζεται στο εμπρός μέρος όπου η εντυπωσιακή μάσκα σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα αναδεικνύει την δυναμική προσωπικότητα του S-Cross.

Το λογότυπο S δεσπόζει ανάμεσα σε χρωμιωμένες μπάρες που αναβαθμίζουν ακόμα περισσότερο την αίσθηση δυναμισμού της μάσκας προσδίδοντας επιπλέον χαρακτηριστικά πολυτέλειας και μία ευπρόσδεκτη off road αύρα.

Advertisement

Ιδιαίτερα εμπνευσμένα είναι και τα φωτιστικά σώματα εμπρός, με σύγχρονες τεχνολογίες και πολύ χαρακτηριστικά σχήματα που αναδεικνύουν την προσωπικότητα του αυτοκινήτου.

Advertisement

Ο συνδυασμός των προβολέων και των πίσω φώτων διαθέτει γραμμές που αποπνέουν ζωντάνια και στυλ, χάρη στους τρεις λαμπτήρες LED που τονώνουν την αίσθηση δυναμισμού. Τα μπροστινά φώτα θέσης λειτουργούν και ως φώτα ημέρας.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του νέου S-Cross που τονίζει ακόμα περισσότερο τον SUV χαρακτήρα του είναι τα τετραγωνισμένα προστατευτικά φρύδια στους θόλους των τροχών. Τα στοιχεία αυτά φέρνουν στο σήμερα εξελιγμένη και πιο μοντέρνα την βασική σχεδιαστική φιλοσοφία της Suzuki από την μεγάλη παράδοσή της στην κατασκευή τετρακίνητων off road αυτοκινήτων.

Η προστατευτική “ποδιά” που ανεβαίνει αρκετά ψηλά στο νέας σχεδίασης προφυλακτήρα, αναδεικνύει τον εκτός δρόμου χαρακτήρα του S-Cross υπενθυμίζοντας ότι πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που θα μπορεί να κινηθεί με μεγάλη άνεση σε δύσκολα εδάφη εκτός ασφάλτου.

Advertisement

Οι ασημί ενσωματωμένες ράγες οροφής είναι τόσο εντυπωσιακές όσο και λειτουργικές ενώ, ενισχύουν τη δυναμική εμφάνιση και την αεροδυναμική του οχήματος.

Εξίσου εντυπωσιακή με το εμπρός μέρος είναι και η πίσω όψη, με τα μεγάλα φωτιστικά σώματα να ενώνονται μεταξύ τους με μία διάφανη μπάρα, τονίζοντας ακόμα περισσότερο τον μοντέρνο χαρακτήρα του σχεδίου.

Το νέο S-Cross είναι διαθέσιμο σε οκτώ χρώματα, για να καλύψει την επιλογή κάθε οδηγού. Στα χρώματα της σειράς Pearl Metallic περιλαμβάνονται τα Titan Dark Gray, Cosmic Black και Canyon Brown.

Στη σειρά των χρωματικών τόνων Pearl περιλαμβάνονται το Cool White, Energetic Red και Sphere Blue. Τα χρώματα Silky Silver Metallic και το απλό λευκό White ολοκληρώνουν τη χρωματική παλέτα.

Με μήκος στα 4,3 μέτρα βρίσκεται σε ένα ιδανικό από άποψη μεγέθους για την χώρα μας σημείο της κατηγορίας του, ενώ με μεταξόνιο στα 2,6 μέτρα εκμεταλλεύεται ιδανικά τους διατιθέμενους χώρους για επιβάτες και αποσκευές.

Ο χώρος φόρτωσης φθάνει στα 430 λίτρα, ενώ τα πίσω καθίσματα μπορούν να αναδιπλωθούν κατά 60/40, εξασφαλίζοντας έναν τεράστιο χώρο για την μεταφορά μεγάλων σε μήκος αντικειμένων.

Η απόσταση από το έδαφος είναι στα 18 εκατοστά παρέχοντας εξαιρετική ευχέρεια κινήσεων και εκτός ασφάλτου, ενώ τα ελαστικά διαστάσεων 215/55R17 εξασφαλίζουν κορυφαία οδική συμπεριφορά και άνεση στα μεγάλα ταξίδια στον αυτοκινητόδρομο αλλά και εξαιρετική απόδοση σε κάθε είδους έδαφος.

Συνολικά, το νέο S-Cross αποτελεί μία πολύ μοντέρνα πρόταση στα σύγχρονα SUV, με εμφάνιση που ξεχωρίζει και τραβάει τα βλέμματα αλλά και ένα τεχνολογικό και μηχανολογικό υπόβαθρο που τιμά τις παραδοσιακές αξίες της μάρκας και το καθιστά ικανό να ανταπεξέλθει με τον καλύτερο τρόπο σε κάθε είδους οδόστρωμα. Μία ακόμα εξαιρετική πρόταση από την Suzuki για ένα αυτοκίνητο που ξεπερνά τα δεδομένα της κατηγορίας του και φέρνει μία νέα αίσθηση στα σύγχρονα SUV.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτές είναι οι τιμές του νέου Suzuki S-Cross στην Ελλάδα
Επίσημο: Το νέο Suzuki S-Cross (+video)
Νέο Suzuki S-Cross: Ευρύχωρο σαλόνι με αναβαθμισμένη ποιότητα και εξοπλισμό