Live Κίνηση
Περισσότερα
SUZUKI 2021

Suzuki S-Cross: Αυθεντικό SUV σχεδιασμένο για τον σύγχρονο καταναλωτή

Ελλάδα 10:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Suzuki S-Cross: Αυθεντικό SUV σχεδιασμένο για τον σύγχρονο καταναλωτή

SUZUKI 2021

Suzuki S-Cross: Αυθεντικό SUV σχεδιασμένο για τον σύγχρονο καταναλωτή

SUZUKI 2021

Σε μία κατηγορία όπου ο ανταγωνισμός είναι ιδιαίτερα σκληρός η Suzuki με το νέο S-Cross διατηρεί τις παραδοσιακές της αξίες συνδυάζοντάς τις με ένα πολύ μοντέρνο αισθητικό πακετάρισμα και κορυφαία τεχνολογία, δημιουργώντας ένα πραγματικά ξεχωριστό σύγχρονο SUV.

Advertisement
Advertisement

Μία νέα εποχή ξεκινά για την Suzuki με το νέο S-Cross, ένα σύγχρονο και ιδιαίτερα ελκυστικό στην εμφάνιση SUV το οποίο καταφέρνει να φέρνει στο άκρως ανταγωνιστικό τοπίο της κατηγορίας ένα αυθεντικό στην φιλοσοφία του όχημα πολλαπλών ρόλων με ξεχωριστό χαρακτήρα και την δική του μοναδική ταυτότητα.

Με εφαλτήριο την καθηλωτική του αισθητική και το τολμηρό design, το νέο S-Cross ανεβάζει τον πήχη της κατηγορίας του, προσφέροντας ένα αυτοκίνητο που συνδυάζει την πρακτικότητα και τους μεγάλους χώρους με σύγχρονη τεχνολογία και υβριδικά συστήματα με χαμηλή κατανάλωση και περιορισμένες εκπομπές ρύπων.

Advertisement
Advertisement

Σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί ένα απόλυτα πλήρες πακέτο εξοπλισμού για την ασφάλεια και την υποβοήθηση καθώς και ότι πιο σύγχρονο υπάρχει σε συστήματα διασύνδεσης των επιβατών με το όχημα.

Και το… κερασάκι στην τούρτα είναι η μοναδική αυθεντική τετρακίνηση AllGrip της Suzuki, η οποία εφοδιάζει το νέο S-Cross με πολύ υψηλές δυνατότητες κίνησης σε κάθε είδους έδαφος.

Η νέα σχεδίαση κερδίζει αμέσως τις εντυπώσεις, χάρη στην πολύ μοντέρνα εμπρός μάσκα με το μαύρο γυαλιστερό χρώμα, η οποία προσδίδει δυναμισμό και ένταση στο αυτοκίνητο. Τα εντυπωσιακά φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED καθώς και διάφορες λεπτομέρειες σε ασημί χρώμα, δημιουργούν ένα αυτοκίνητο που είναι ιδιαίτερα σύγχρονο και την ίδια στιγμή διατηρεί τις κλασικές αναλογίες ενός αυθεντικού SUV.

Advertisement

H καμπίνα είναι ιδιαίτερα ευρύχωρη και έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει έως και 5 ενήλικες. Μεγάλος είναι και ο χώρος των αποσκευών που φθάνει στα 430 λίτρα και είναι ιδιαίτερα πρακτικός και πλήρως εκμεταλλεύσιμος χάρη στο κανονικό του σχήμα.

Advertisement

Οι επιβάτες έχουν στην διάθεσή τους και μία μεγάλη πανοραμική ηλιοροφή η οποία δημιουργεί ένα ιδιαίτερα φωτεινό και ευχάριστο περιβάλλον στο σαλόνι του νέου S-Cross.

Στο επίκεντρο των μηχανικών του μερών είναι ο κινητήρας BoosterJet των 1,4 λίτρων με άμεσο ψεκασμό και τούρμπο, ο οποίος συνδυάζεται με ένα ήπιο υβριδικό σύστημα 48V SHVS. Χάρη σ’ αυτό το εξελιγμένο σύστημα, το S-Cross εξασφαλίζει εξαιρετική οικονομία σε καύσιμο, χαμηλούς ρύπους και παράλληλα είναι ιδιαίτερα ευχάριστο και αποδοτικό στην καθημερινή χρήση.

Advertisement

Το σύνολο ολοκληρώνουν το σύστημα τετρακίνησης ALLGRIP SELECT, τα δύο εξατάχυτα κιβώτια ταχυτήτων (ένα μηχανικό και ένα αυτόματο), μια οθόνη πολυμέσων 9 ιντσών αλλά και μια σειρά από προηγμένα συστήματα ασφάλειας, προσφέροντας μία από τις πιο ολοκληρωμένες οδηγικές εμπειρίες στην κατηγορία των SUV.

To νέο S-Cross διατίθεται ήδη στην χώρα μας σε μία σειρά εξοπλιστικών εκδόσεων με την τιμή της βασικής έκδοσης να ξεκινά από τα 20.670 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτές είναι οι τιμές του νέου Suzuki S-Cross στην Ελλάδα
Επίσημο: Το νέο Suzuki S-Cross (+video)
Νέο Suzuki S-Cross: Ευρύχωρο σαλόνι με αναβαθμισμένη ποιότητα και εξοπλισμό