Live Κίνηση
Περισσότερα
SUZUKI 2021

Νέο Suzuki S-Cross: Μοντέρνα σχεδίαση για ένα γνήσιο SUV

Ελλάδα 17:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέο Suzuki S-Cross: Μοντέρνα σχεδίαση για ένα γνήσιο SUV

SUZUKI 2021

Νέο Suzuki S-Cross: Μοντέρνα σχεδίαση για ένα γνήσιο SUV

SUZUKI 2021

Για την ανανέωση του επιτυχημένου S-Cross η Suzuki επέλεξε μία εντυπωσιακή σχεδιαστική “γλώσσα” δημιουργώντας ένα αυτοκίνητο γεμάτο αυτοπεποίθηση και τα αυθεντικά χαρακτηριστικά ενός γνήσιου SUV.

Advertisement
Advertisement

Σε μία εποχή και μία κατηγορία που είναι εξαιρετικά δύσκολο να ξεχωρίσεις, η Suzuki κάνει την υπέρβαση και ανανεώνει με έναν ιδιαίτερα ευφάνταστο και δημιουργικό τρόπο το S-Cross.

Η νέα γενιά του επιτυχημένου μοντέλου της ιαπωνικής εταιρίας έχει πλέον μία ιδιαίτερα σύγχρονη και τολμηρή σχεδιαστική υπογραφή. Ενώ παράλληλα διατηρεί τις βασικές γραμμές και τις αναλογίες ενός κλασικού SUV με την αυθεντική έννοια του όρου.

Σε αυτή την ανανέωση, κυρίαρχη είναι η εικόνα του αυτοκινήτου στο εμπρός μέρος. Οι σχεδιαστές της Suzuki έσκυψαν με κέφι και δημιουργικότητα πάνω στο μοντέλο και ανανέωσαν εκ βάθρων την εικόνα του.

Advertisement
Advertisement

Η εντυπωσιακή εμπρός μάσκα με τις πολύ ιδιαίτερες γραμμές και την γρίλια σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα προσθέτει δυναμισμό και χαρακτήρα, σε ένα σχέδιο που είναι ιδιαίτερα μοντέρνο αλλά χωρίς ακρότητες και σχεδιαστικές ακροβασίες.

Σε αυτή την φιλοσοφία κινούνται και τα ανανεωμένα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED, τα οποία διαθέτουν νέο εντυπωσιακό μοτίβο, χαρίζοντας μία πιο φουτουριστική νότα στο όλο σχέδιο.

Advertisement

Οι λεπτομέρειες από χρώμιο αλλά και οι μεγάλες εισαγωγές αέρα στο κάτω μέρος του εμπρός προφυλακτήρα, δημιουργούν ένα πολύ σύγχρονο αισθητικό αποτέλεσμα, που τραβάει τα βλέμματα και κερδίζει τις εντυπώσεις.

Advertisement

H μοντέρνα μάσκα χαρακτηρίζει όλο το αυτοκίνητο το οποίο στο πλάι του αποπνέει μία αίσθηση στιβαρότητας ενώ χάρη στα τετραγωνισμένα φρύδια των θόλων των τροχών, έχει αναφορές στην κλασική σχεδιαστική αντίληψη που χαρακτηρίζει τα γνήσια τετρακίνητα της εταιρίας.

Οι ασημί ενσωματωμένες ράγες οροφής είναι τόσο εντυπωσιακές όσο και λειτουργικές ενώ ενισχύουν τη δυναμική εμφάνιση και την αεροδυναμική του οχήματος. Ως προς το τελευταίο, η εταιρία έχει φροντίσει να εξασφαλίσει τον καλύτερο δυνατό αεροδυναμικό συντελεστή, έτσι ώστε να υπάρχει μείωση στην κατανάλωση καυσίμου αλλά και περιορισμός του θορύβου στο ταξίδι.

Εξίσου εντυπωσιακή με το εμπρός μέρος είναι και η πίσω όψη, με τα μεγάλα φωτιστικά σώματα να ενώνονται μεταξύ τους με μία διάφανη πλαστική μπάρα, τονίζοντας ακόμα περισσότερο τον δυναμισμό του σχεδίου.

Advertisement

Η προστατευτική “ποδιά” που ανεβαίνει αρκετά ψηλά στο νέας σχεδίασης προφυλακτήρα, αναδεικνύει τον εκτός δρόμου χαρακτήρα του S-Cross υπενθυμίζοντας ότι πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που θα μπορεί να κινηθεί με μεγάλη άνεση σε δύσκολα εδάφη εκτός ασφάλτου.

Το νέο S-CROSS είναι διαθέσιμο σε οκτώ χρώματα, για να καλύψει την επιλογή κάθε οδηγού. Στα χρώματα της σειράς Pearl Metallic περιλαμβάνονται τα Titan Dark Gray, Cosmic Black και Canyon Brown. Στη σειρά των χρωματικών τόνων Pearl περιλαμβάνονται το Cool White, Energetic Red και Sphere Blue. Τα χρώματα Silky Silver Metallic και το απλό λευκό White ολοκληρώνουν τη χρωματική παλέτα.

Με μήκος στα 4,3 μέτρα βρίσκεται σε ένα ιδανικό από άποψη μεγέθους για την χώρα μας σημείο της κατηγορίας του, ενώ με μεταξόνιο στα 2,6 μέτρα εκμεταλλεύεται ιδανικά τους διατιθέμενους χώρους για επιβάτες και αποσκευές.

Ο χώρος φόρτωσης φθάνει στα 430 λίτρα, ενώ τα πίσω καθίσματα μπορούν να αναδιπλωθούν κατά 60/40, εξασφαλίζοντας έναν τεράστιο χώρο για την μεταφορά μεγάλων σε μήκος αντικειμένων.

Η απόσταση από το έδαφος είναι στα 18 εκατοστά παρέχοντας εξαιρετική ευχέρεια κινήσεων και εκτός ασφάλτου, ενώ τα ελαστικά διαστάσεων 215/55R17 εξασφαλίζουν κορυφαία οδική συμπεριφορά και άνεση στα μεγάλα ταξίδια στον αυτοκινητόδρομο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτές είναι οι τιμές του νέου Suzuki S-Cross στην Ελλάδα
Επίσημο: Το νέο Suzuki S-Cross (+video)
Το Suzuki Jimny έγινε ακόμα πιο ικανό στο off road