Live Κίνηση
Περισσότερα
SUZUKI 2021

Nέο Suzuki S-Cross: Με προηγμένα συστήματα ψηφιακής συνδεσιμότητας

Ελλάδα 8:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Nέο Suzuki S-Cross: Με προηγμένα συστήματα ψηφιακής συνδεσιμότητας

SUZUKI 2021

Nέο Suzuki S-Cross: Με προηγμένα συστήματα ψηφιακής συνδεσιμότητας

SUZUKI 2021

Το νέο Suzuki S-Cross φέρνει έναν φρέσκο και δυναμικό “αέρα” στα σύγχρονα SUV, συνδυάζοντας μία πολύ μοντέρνα και ελκυστική εμφάνιση με ένα πολύ πληθωρικό υπόβαθρο τεχνολογιών για την ασφάλεια των επιβατών και την ψηφιακή τους διασύνδεση.

Advertisement
Advertisement

Με το νέο S-Cross η Suzuki ανανεώνει εκ βάθρων την παρουσία της στα οικογενειακά SUV, προσφέροντας ένα πολύ όμορφο και ξεχωριστό αμάξωμα, το οποίο συνδυάζει με ότι πιο σύγχρονο υπάρχει σε τεχνολογίες αλλά και με την κλασική φιλοσοφία της ιαπωνικής εταιρίας να δημιουργεί γνήσια τετρακίνητα οχήματα.

Αν και αυθεντικό SUV με αυξημένες δυνατότητες κίνησης και εκτός ασφάλτου, το S-Cross δεν αμελεί να είναι και ότι πιο σύγχρονο και εξελιγμένο έχει παρουσιάσει η εταιρία στην κατηγορία του.

Advertisement
Advertisement

Ένα αυτοκίνητο που ξεχωρίζει όχι μόνο στην απόδοση των μηχανικών του μερών και των προηγμένων λύσεων που έχουν δοθεί στους κινητήρες, αλλά και στο ψηφιακό του υπόβαθρο και στις τεχνολογίες που εξασφαλίζουν την ασφάλεια των επιβατών.

Κεντρική θέση στο τεχνολογικό πλαίσιο του νέου S-Cross έχει η οθόνη πολυμέσων. Μία νέας σχεδίασης οθόνη, η οποία μοιάζει να “αιωρείται” στο κέντρο του ταμπλό, και δημιουργεί μία πολύ μοντέρνα εικόνα αναβαθμίζοντας συνολικά εικόνα του σαλονιού. Η οθόνη αυτή μπορεί να είναι 7 ιντσών στις εκδόσεις GL και GL+, ενώ στην κορυφαία έκδοση GLX η οθόνη αναβαθμίζεται στις 9 ίντσες, με ανάλυση Full HD.

Advertisement

Η οθόνη αυτή διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης και υποστηρίζει και λειτουργία αναγνώρισης της φωνής. Διαθέτει επίσης ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει σε ψηφιακές παροχές, όπως το Apple CarPlay, το Android Auto και την πραγματοποίηση κλήσεων μέσω Bluetooth.

Στον βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται επίσης ραδιόφωνο, σύστημα αναπαραγωγής μουσικής και ταινιών μέσω USB, αναπαραγωγή μουσικής μέσω Bluetooth από συμβατές φορητές συσκευές.

Advertisement

Στην ίδια οθόνη προβάλλονται πληροφορίες όπως η οικονομία σε καύσιμο, η αυτονομία της οδήγησης, η ροή της ενέργειας για το υβριδικό σύστημα, αλλά και εικόνες από την κάμερα οπισθοπορείας ή την κάμερα 360 μοιρών και τους αισθητήρες για την στάθμευση.

Εκτός από την κεντρική οθόνη, υπάρχει μία ακόμα 4,2 ιντσών ενσωματωμένη στον πίνακα οργάνων η οποία απεικονίζει με γραφικά μία πληθώρα από πληροφορίες για την κατάσταση του οχήματος και την υποβοήθηση της οδήγησης.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: Το νέο Suzuki S-Cross (+video)
Suzuki Drive ‘n Smile για ξέγνοιαστες αποδράσεις
Το Suzuki Jimny έγινε ακόμα πιο ικανό στο off road