Live Κίνηση
Περισσότερα
SUZUKI 2021

Νέο Suzuki S-Cross: Αυθεντικό SUV με εξελιγμένη τετρακίνηση

Ελλάδα 9:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέο Suzuki S-Cross: Αυθεντικό SUV με εξελιγμένη τετρακίνηση

SUZUKI 2021

Νέο Suzuki S-Cross: Αυθεντικό SUV με εξελιγμένη τετρακίνηση

SUZUKI 2021

Η Suzuki με το νέο S-Cross κρατά ψηλά την σημαία της παράδοσής της, συνδυάζοντας ένα μοντέρνο και εντυπωσιακό αμάξωμα με τις κλασικές αξίες της όπως η εξελιγμένη τετρακίνηση και οι αυξημένες εκτός δρόμου δυνατότητες.

Advertisement
Advertisement

Έχοντας πίσω της δεκαετίες εμπλοκής στα off road δρώμενα, με σημαντικά αυτοκίνητα και μεγάλη αποδοχή σε όλες τις αγορές του κόσμου, η Suzuki συνεχίζει και στις μέρες μας να επενδύει στο τετρακίνητο προφίλ της.

Και αυτό κάνει και στο νέο S-Cross, ένα μοντέρνο και τολμηρό σε εμφάνιση αυτοκίνητο, το οποίο όμως από κάτω κρύβει όλη την τεχνογνωσία και την μεγάλη παράδοση της Suzuki στο να δημιουργεί εξαιρετικά αυτοκίνητα διπλής χρήσης.

Σχεδιασμένο για να καλύπτει τις ανάγκες ενός σύγχρονου καταναλωτή, το νέο S-Cross είναι το ίδιο αποτελεσματικό τόσο στην κίνηση μέσα στην πόλη όσο και στο να μεταφέρει μία οικογένεια στον αυτοκινητόδρομο. Όμως σε σχέση με τα περισσότερα μοντέλα της κατηγορίας του, έχει και μία επιπλέον ικανότητα, να μπορεί να κινηθεί με άνεση και αρκετή αυτοπεποίθηση και εκτός ασφάλτου.

Advertisement
Advertisement

Για να το επιτύχει αυτό, η Suzuki έχει φροντίσει να το εφοδιάσει με ένα εξελιγμένο και ιδιαίτερα αποδοτικό σύστημα τετρακίνησης. Το σύστημα ALLGRIP SELECT είναι μία αποκλειστική τεχνολογία της Suzuki η οποία επιτρέπει στον οδηγό να κινηθεί με ασφάλεια και κορυφαία πρόσφυση σε κάθε είδους έδαφος.

Το σύστημα διαθέτει τέσσερις λειτουργίες, Auto, Sport, Snow και Lock, οι οποίες προσαρμόζουν την συμπεριφορά του αυτοκινήτου σε διαφορετικές συνθήκες κίνησης και διευκολύνουν τον οδηγό να επιλέξει το πρόγραμμα που ταιριάζει καλύτερα στις εκάστοτε συνθήκες.

Advertisement

Το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα τετρακίνησης προσαρμόζει τη ροπή που μεταφέρεται στους πίσω τροχούς και αξιοποιεί το ESP, την ενέργεια του κινητήρα, το σύστημα διεύθυνσης και άλλα ενσωματωμένα συστήματα, για τη χρήση των τεσσάρων λειτουργιών οδήγησης.

Advertisement

Εκτός από το εξελιγμένο σύστημα τετρακίνησης το νέο S-Cross υποστηρίζει τον κορυφαίο διπλό χαρακτήρα του και με κάποια άλλα χαρακτηριστικά. Η απόσταση από το έδαφος βρίσκεται στα 18 εκατοστά, τιμή εξαιρετική για τα δεδομένα της κατηγορίας, η οποία του επιτρέπει να κινηθεί σε δύσβατα εδάφη και να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την κορυφαία τετρακίνηση.

Το μήκος των 4,3 μέτρων του αμαξώματος το καθιστούν ιδανικό για τις εκτός ασφάλτου αποδράσεις στην χώρα μας, ενώ και το σχετικά χαμηλό βάρος των 1.235 κιλών του παρέχει την δυνατότητα να κινηθεί με σιγουριά και στα πιο δύσβατα εδάφη.

Advertisement

Τέλος, μπορεί να σύρει φορτίο έως 1.500 κιλά με φρένα, εκμεταλλευόμενο και την πολύ έξυπνη κλιμάκωση των δύο κιβωτίων με το οποίο διατίθεται, ένα έξι σχέσεων μηχανικό και ένα εξατάχυτο αυτόματο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέο Suzuki S-Cross: Ευρύχωρο σαλόνι με αναβαθμισμένη ποιότητα και εξοπλισμό
Η Suzuki ετοιμάζει και Swift Cross;
Το Suzuki Jimny έγινε ακόμα πιο ικανό στο off road