Live Κίνηση
Περισσότερα
VIDEO

VW T-Roc: Οι 3 πτυχές του best-seller (video)

Ελλάδα 9:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

VW T-Roc: Οι 3 πτυχές του best-seller (video)

VIDEO

VW T-Roc: Οι 3 πτυχές του best-seller (video)

VIDEO

Το ολοκαίνουργιο VW T-Roc Cabriolet εμπλουτίζει την γκάμα του δημοφιλούς compact SUV, μετά το κομψό T-Roc και το κορυφαίο σε επιδόσεις T-Roc R.

Advertisement
Advertisement

To VW T-Roc αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα compact SUV της ελληνικής αγοράς και φλερτάρει με την κορυφή της λίστας των πωλήσεων αυτοκινήτων.

Στην οικογένεια T-Roc έρχεται να προστεθεί και ακόμα μια έκδοση, την “ανοιχτή”.

Δίπλα από το εκρηκτικό T-Roc R και το κομψό T-Roc βρίσκει τη θέση του το νέο T-Roc cabriolet. Είναι το μοναδικό SUV στην Ελλάδα που προσφέρεται…. “χωρίς οροφή”, έχει άνετους χώρους για 2+2 άτομα και απόσταση από το έδαφος.

Advertisement
Advertisement

Η μαλακή οροφή είναι που κάνει τη… διαφορά.
Τα 3 στρώματά της αναδιπλώνονται και αποθηκεύονται σε ελάχιστο χρόνο (μόνο 9 δευτερόλεπτα) με τη δυνατότητα κίνησης του αυτοκινήτου έως και 30 χλμ./ώρα. Όταν είναι ανοιχτό, το μαλακό επάνω μέρος διπλώνεται σε σχήμα Ζ πίσω από τα πίσω καθίσματα, ενώ η μετωπική οριζόντια δοκός χρησιμεύει ως κάλυμμα. Όταν η οροφή είναι κλειστή, οι ράβδοι συγκράτησης την εμποδίζουν να «μπαλονιάζει» σε υψηλές ταχύτητες.

Μηχανολογική γκάμα
Για την κίνηση του μοντέλου φροντίζουν δύο μοτέρ βενζίνης. Ο «μικρός» TSI παράγει μέγιστη ισχύ 115 PS και μέγιστη ροπή 200 Nm, από 2.000 έως 3.500 σ.α.λ. Επιταχύνει το T-Roc Cabriolet από το μηδέν στα 100 χλμ./ώρα σε 11,7 δευτερόλεπτα, με μέγιστη ταχύτητα 187 χλμ./ώρα. Η κατανάλωση καυσίμου περιορίζεται στα 5,6 έως 5,4 λ./100χλμ. (σε NEDC), που αντιστοιχεί σε επίπεδο εκπομπών CO2 από 129 έως 123 γρμ./χλμ.

Advertisement

Η ισχυρότερη επιλογή, ο τετρακύλινδρος κινητήρας των 1,5 λίτρων, αποδίδει 150 άλογα και 250 Nm ροπής από 1.500 σε 3.500 σ.α.λ. Αυτό επιτρέπει την επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε 9,6 δευτερόλεπτα, φτάνοντας μέχρι την τελική ταχύτητα των 205 χλμ./ώρα.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Αίγιο – Αθήνα σε 2 ώρες και 20 λεπτά με κόστος λιγότερο από 20 ευρώ!

Εκτοξεύθηκαν οι πωλήσεις αυτοκινούμενων τροχόσπιτων!

Advertisement

Ξεκινούν οι πωλήσεις του VW ID.3