Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Video: Γνωρίστε το νέο Ford Puma

Ελλάδα 11:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Γνωρίστε το νέο Ford Puma

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Video: Γνωρίστε το νέο Ford Puma

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Το ολοκαίνουργιο Ford Puma βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της Ford Σφακιανάκης.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Ford Puma προστέθηκε στην SUV γκάμα της εταιρείας, σηματοδοτώντας τη νέα εποχή.

Η έλευσή του στην ελληνική αγορά, αλλάζει τα δεδομένα στην κατηγορία των crossover/ B-SUV, μια ιδιαίτερα δυναμική κατηγορία με αρκετές προτάσεις που έχουν να επιδείξουν πολλά και καλά στοιχεία, ικανά για να πείσουν και τον πλέον δύσκολο υποψήφιο αγοραστή.

Το νέο Ford Puma ξεχωρίζει από το δυναμικό design και τους μεγάλους χώρους στο εσωτερικό του. Μάλιστα, σημείο αναφοράς αποτελεί το πρωτοποριακό MegaBox που είναι ουσιαστικά ένας επιπλέον χώρος 80 λίτρων, κάτω από το πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Ford Puma φέρει υβριδική τεχνολογία. Διατίθεται με 4 κινητήρες, ωστόσο οι δύο από αυτούς έρχονται με mild hybrid σύστημα. Με τον κινητήρα Ecoboost 1.0 lt. (125 PS και 155 PS), η υβριδική τεχνολογία είναι στην καλύτερή της φόρμα, απογειώνοντας την οικονομία αλλά και τη χρηστικότητα.

Advertisement

Το κερασάκι στην τούρτα είναι τα 8 χρόνια εγγύησης. Το νέο Ford Puma με τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα από την Ford Finance, με προκαταβολή από 0% και 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, σας προσφέρει όλα όσα θα θέλατε να έχετε στο επόμενό σας αυτοκίνητο.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στη Ford Σφακιανάκης.

Advertisement