Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Σύγχρονο και μοντέρνο το νέο Jeep Compass

Ελλάδα 3:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σύγχρονο και μοντέρνο το νέο Jeep Compass

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Σύγχρονο και μοντέρνο το νέο Jeep Compass

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Όπως και η εξωτερική εμφάνιση, το εντελώς νέο εσωτερικό του Jeep Compass δίνει το στίγμα της νέας σχεδιαστικής προσέγγισης της μάρκας.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Jeep Compass έχει περισσότερη κομψότητα, περισσότερη φινέτσα και περισσότερη τεχνολογία.  Όλα τα στοιχεία προσαρμόστηκαν ώστε να προσφέρουν ακόμα περισσότερη άνεση και να κάνουν πιο ευχάριστες τις καθημερινές διαδρομές, αλλά και τις μεγάλες αποδράσεις εντός ή εκτός δρόμου.

Οι καθαρές γραμμές και η κορυφαία επιλογή υλικών συμβάλουν στη δημιουργία ενός κομψού εσωτερικού που αποπνέει υψηλή ποιότητα και  διακριτική πολυτέλεια.

Η αναβαθμισμένη εργονομία και ο απόλυτα σύγχρονος σχεδιασμός, συνδυάζονται με το πλέον προηγμένο σύστημα πολυμέσων UConnect 5, το οποίο -εκτός των άλλων- προσφέρει ασύρματη λειτουργία mirroring με συσκευές κινητών τηλεφώνων, ταυτόχρονη σύνδεση δύο συσκευών, αλλά και συμβατότητα με δίκτυα 5G.

Advertisement
Advertisement

Στο νέο Compass διαθέσιμος είναι για τον οδηγό ένας πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων με οθόνη υψηλής ανάλυσης 10,25’’, ενώ το σύστημα UConnect 5 συνδυάζεται –ανάλογα με την έκδοση- με οθόνες αφής από 8,4 έως και 10,1 ίντσες.

Advertisement

Η υψηλή τεχνολογία και η ποιότητα του μοντέρνου εσωτερικού ολοκληρώνονται από μια σειρά πρακτικών λύσεων και αποθηκευτικών χώρων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η κεντρική κονσόλα που προσφέρει 7,2 λίτρα αποθηκευτικών χώρων, τιμή σχεδόν τριπλάσια σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο.

Το υψηλό τεχνολογικό υπόβαθρο του νέου Jeep Compass επεκτείνεται και στο επίπεδο των προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης της οδήγησης (ADAS), το οποίο καθιστά ικανό το νέο μοντέλο να προσφέρει δυνατότητα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2.

Advertisement

Η λίστα των ADAS περιλαμβάνει εκτός των άλλων το σύστημα αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας, το σύστημα αυτόνομου φρεναρίσματος, ενεργό σύστημα διατήρησης της ταχύτητας και της πορείας, αλλά σύστημα προειδοποίησης σε περίπτωση που παρατηρηθεί κόπωση του οδηγού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Jeep Compass 1.3 150 PS Auto
Ήρθε στην Ελλάδα το νέο Jeep Compass (+τιμές)
Νέο Jeep Compass: Παραδοσιακά με… στυλ

Advertisement