Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Τα πέντε προφίλ οδήγησης του νέου Jeep Compass

Ελλάδα 22:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα πέντε προφίλ οδήγησης του νέου Jeep Compass

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Τα πέντε προφίλ οδήγησης του νέου Jeep Compass

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Με το νέο Jeep Compass, το κάθε τερέν γίνεται ακόμα μία επιφάνεια για να περάσει το τετρακίνητο SUV απροβλημάτιστα.

Advertisement
Advertisement

Εκτός από την κομψή του εμφάνιση, το νέο Jeep Compass φέρει προηγμένη τεχνολογία και συστήματα, που βοηθούν τον οδηγό να μην… κολλήσει πουθενά. Το σύστημα Selec-Terrain ελέγχεται χειροκίνητα και μπορεί ο οδηγός να επιλέξει τη λειτουργία της προτίμησής του ανάλογα με τις εκάστοτε συνθήκες οδήγησης.

Τα πέντε προφίλ οδήγησης του νέου Compass είναι τα εξής:

Advertisement
Advertisement

Auto
“Auto” ή αλλιώς “αυτόματο” είναι η προεπιλεγμένη ρύθμιση, που είναι ιδανική για την καθημερινή οδήγηση και χρησιμοποιεί τον πίσω ηλεκτροκινητήρα όποτε απαιτείται για τη σύμπλεξη του ηλεκτρικού συστήματος 4×4.

Sport
Αυτή η δυναμική λειτουργία οδήγησης κάνει πιο απολαυστικές τις καθημερινές μετακινήσεις στην πόλη, κάνοντας πιο σφιχτό το τιμόνι, παρέχοντας πιο άμεση απόκριση γκαζιού και προσαρμόζοντας τη συμπεριφορά του συστήματος μετάδοσης κατά τα ανεβάσματα ταχύτητας στις υψηλότερες σχέσεις για πλήρη απόδοση ισχύος και εκμετάλλευση ροπής.

Advertisement

Snow (Χιόνι)
Η ρύθμιση Snow βοηθά τον οδηγό να διατηρεί τον έλεγχο. Όταν επιλεγεί, ενεργοποιεί την τετρακίνηση, ελαχιστοποιώντας την υπερστροφή και διατηρώντας την πρόσφυση και την ευστάθεια που χρειάζεται.

Sand/Mud (Άμμος/Λάσπη)
Με την ενεργοποίηση της λειτουργίας Sand/Mud μεγιστοποιεί τον έλεγχο της πρόσφυσης σε χαμηλές ταχύτητες, έτσι ώστε να μπορεί να διαχειριστεί το σπινάρισμα των τροχών χρησιμοποιώντας ειδικές σχέσεις μετάδοσης όταν διασχίζει ο οδηγός ανώμαλα, ολισθηρά εδάφη.

Advertisement

Rock (Βραχώδες έδαφος)
Αυτή η λειτουργία, που διατίθεται μόνο στην έκδοση Trailhawk, παρέχει εξαιρετική ικανότητα τετρακίνησης σε χαμηλές ταχύτητες, χάρη στην μεταβλητή προσαρμογή της απόδοσης ηλεκτρικής ροπής, επιτρέποντας στο νέο Jeep Compass να… κυριαρχήσει ακόμα και στα πιο δύσκολα εδάφη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέο Jeep Compass: Σας κρατάει ασφαλείς
Νέο Jeep Compass: Παραδοσιακά με… στυλ
Δοκιμή: Jeep Compass 1.3 150 PS Auto

Advertisement