Live Κίνηση
Περισσότερα
MIRROR

Ιδού το αυτοκίνητο που διέλυσε ο Snik (+video)

Ελλάδα 2:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ιδού το αυτοκίνητο που διέλυσε ο Snik (+video)

MIRROR

Ιδού το αυτοκίνητο που διέλυσε ο Snik (+video)

MIRROR

Σε τροχαίο ατύχημα στην περιοχή Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη ενεπλάκη ο γνωστός τραγουδιστής «Snik» κατά κόσμον Δημήτρης Γιαννούλης. Χωρίς κανένα τραυματισμό, ευτυχώς…

Advertisement
Advertisement

Λίγο μετά από συναυλία που έδωσε στην Θεσσαλονίκη, ο δημοφιλής trapper «Snik» είχε ένα τροχαίο ατύχημα. Έχασε τον έλεγχο της BMW i8 Roadster που οδηγούσε, βγήκε από τον δρόμο, πέρασε τα προστατευτικά κιγκλιδώματα και σταμάτησε στο πεζοδρόμιο, πάνω σε μία κολώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γνωστός trapper κινούνταν με το ιδιαίτερης οδηγικής συμπεριφοράς αυτοκίνητο στην οδό Μαιάνδρου στον Εύοσμο. Aπό το τροχαίο δεν υπήρξε τραυματισμός. Στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί για να ερευνήσουν τι ακριβώς συνέβη.

Advertisement
Advertisement


Tο BMW i8 Roadster διαθέτει για την κίνησή του το ισχυρότερο eDrive plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης της βαυαρικής μάρκας.
Αυτό, αποτελείται από έναν 3κυλίνδρο, turbo κινητήρα βενζίνης ονομαστικής απόδοσης ισχύος 231 ίππων (και ροπής 32.6 kgm), αλλά και από έναν ηλεκτροκινητήρα 143 ίππων και 25.5 kgm ροπής.

Η συνδυαστική ισχύς είναι 374 ίπποι. Με βάση τα χαρακτηριστικά λειτουργίας του συστήματος, ο ηλεκτροκινητήρας στέλνει τη δύναμή του μέσω αυτόματου κιβωτίου 2 σχέσεων στους εμπρός τροχούς, ενώ ο βενζινοκινητήρας μέσω επίσης αυτόματου κιβωτίου 6 σχέσεων στους πίσω τροχούς, δημιουργώντας έτσι μια οικολογική τετρακίνηση.

Advertisement

Αρκετοί θεωρούν πως το set-up του εντυπωσιακού σχεδιαστικά i8 ανταποκρίνεται λιγότερο στον ορισμό ενός sportcar επιδόσεων και περισσότερο σε εκείνο ενός γρήγορου υβριδικού.

Η τιμή του είναι στα 185.000 ευρώ!

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το νέο αυτοκίνητο του Σάκη Ρουβά
Αυτό είναι το νέο αυτοκίνητο του Πύρρου Δήμα
Δείτε τι οδηγεί ο Λευτέρης Πετρούνιας