Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δείτε τι οδηγεί ο Λευτέρης Πετρούνιας

Ελλάδα 3:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δείτε τι οδηγεί ο Λευτέρης Πετρούνιας

ΝΕΑ

Δείτε τι οδηγεί ο Λευτέρης Πετρούνιας

ΝΕΑ

Ο Λευτέρης Πετρούνιας με επίδοση 15.500 στον τελικό των κρίκων του Παγκόσμιο Κύπελλο της Ντόχα διέλυσε τους αντιπάλους του και προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο πανηγυρικά! Καθημερινός σύμμαχος του προς την κορυφή και το αγαπημένο του αυτοκίνητο…

Advertisement
Advertisement

 

Μαζί όλη μέρα. Στις πολύωρες και επίπονες προπονήσεις, στις οικογενειακές εκδρομές. Το αγαπημένο αυτοκίνητο του Πρωταθλητή μας Λευτέρη Πετρούνια είναι μία Mercedes-Benz GLC 250 d 4MATIC Coupé!Πρόκειται για μία χορηγική συνεργασία που κρατάει χρόνια και που αναμφίβολα -στη συγκεκριμένη περίπτωση- την απολαμβάνουν και οι fans του Λευτέρη, δηλαδή όλη η Ελλάδα!

Ο 30χρονος Ολυμπιονίκης μας έχει στα χέρια του την πολυτέλεια της GLC 250 και τη δύναμη του ένας 4κύλινδρου τουρμποντίζελ κινητήρας των 2,1 lt που αποδίδει 204 PS και 51,0 kgm από τις 1.600 rpm. Συνδυάζεται αποκλειστικά με 9άρι αυτόματο κιβώτιο 9G-TRONIC και, είναι τετρακίνητο!

Advertisement
Advertisement

 

 

Advertisement

Αισθητικά η Mercedes GLC Coupe είναι ένα από τα πιο όμορφα SportSUV που κυκλοφορούν σήμερα.
Η νέα της γενιά με τα νέα LED φώτα ημέρας στο εμπρόσθιο τμήμα, και τα νέα LED φώτα πίσω με τετραγωνισμένο σχήμα που αντικαθιστούν τα προηγούμενα οριζόντιας σχεδίασης γραφικά. Με το τετραγωνισμένο μοτίβο στις απολήξεις της εξάτμισης στο πίσω μέρος, με τις όμορφες 19άρες ζάντες αλουμινίου που στην περίπτωση της GLC του Πετρούνια διατίθενται με το AMG πακέτου της Mercedes και τονίζουν περαιτέρω το δυναμισμό της.

 

Advertisement

Στο θάλαμο των επιβατών της GLC Coupe, η πολυτέλεια των προσφερόμενων υλικών είναι εμφανής, ενώ επιπλέον, ο Λευτέρης χειρίζεται και το αναβαθμισμένο σύστημα πολυμέσων MBUX που βλέπουμε και θα βλέπουμε σε όλες τις νέες Mercedes, οι απεικονίσεις του οποίου αφορούν τόσο στην ψηφιακή οθόνη υψηλής ανάλυσης στο κέντρο του ταμπλό (7 ή 10,25 ιντσών ανάλογα με την έκδοση), όσο και στον πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων των 12,3 ιντσών μπροστά στο ταμπλό.

Advertisement

Ο οδηγός μπορεί να χειριστεί το διευρυμένο και ευκολότερο στη χρήση μενού είτε μέσω της κεντρικής οθόνης, είτε μέσω των διακοπτών στο τιμόνι και του touchpad στο τούνελ της κονσόλας, είτε απλά λέγοντας «Hey Mercedes» στο προηγμένο σύστημα φωνητικών εντολών του αυτοκινήτου!

Η τιμή της ξεκινάει λίγο πάνω από τα 60.000€. – Δείτε ΕΔΩ όλες τις τιμές και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της GLC Coupe

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτό είναι το αγαπημένο αυτοκίνητο του Στέφανου Τσιτσιπά! (video)
Τι αυτοκίνητο οδηγεί η Μαρία Σάκκαρη;
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το παιδί από τα Σεπόλια που «κάρφωσε» την κορυφή