Live Κίνηση
Περισσότερα
MIRROR

Αυτό είναι το νέο αυτοκίνητο του Πύρρου Δήμα

Ελλάδα 1:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό είναι το νέο αυτοκίνητο του Πύρρου Δήμα

MIRROR

Αυτό είναι το νέο αυτοκίνητο του Πύρρου Δήμα

MIRROR

Ο Ολυμπιονίκης αυτή τη φορά δεν «κάθεται κάτω από την μπάρα», αλλά πίσω από το τιμόνι ενός νέου αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Στιγμές ασύγκριτης εθνικής υπερηφάνειας έχει χαρίσει σε όλους μας ο ολυμπιονίκης αθλητής της άρσης βαρών Πύρρος Δήμας, ο οποίος έχει εδραιωθεί στο «πάνθεον» των κορυφαίων Ελλήνων αθλητών.

Αποκορύφωμα συνιστά η αναρρίχησή του στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης, ενώ σπουδαία παράσημα αποτελούν τα άλλα δύο χρυσά μετάλλια σε Ατλάντα και Σίδνεϊ το 1996 και 2000 αντίστοιχα, όπως και το χάλκινο στην Αθήνα το 2004.

 

Advertisement
Advertisement

Αλησμόνητες έχουν μείνει οι φωνές του προπονητή του, Χρήστου Ιακώβου, όταν στην Ατλάντα των ΗΠΑ του παρείχε την απαραίτητη ψυχολογική ώθηση μέσω της εμβληματικής φράσης «Κάτσε κάτω από την μπάρα».

Το νέο αυτοκίνητο του Πύρρου Δήμα

Advertisement

Πολλά χρόνια μετά, ο Πύρρος Δήμας, αποφάσισε να… κάτσει, όχι κάτω από την μπάρα, αλλά πίσω από το τιμόνι ενός καινούριου αυτοκινήτου.

Ο λόγος για ένα νέο Renault Clio με τον 1.500άρη diesel των 85 ίππων, συνδυαζόμενο με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, το οποίο παρέλαβε από την Automotivo.

Advertisement

 

Η αντιπροσωπεία φρόντισε ν’ απαθανατίσει τη στιγμή με τον 4 φορές χρυσό και χάλκινο Ολυμπιονίκη ευχαριστώντας τον για την εμπιστοσύνη του.

Advertisement

«Ο Πύρρος Δήμας σήκωσε και το Renault Clio από την Automotivo. O 4 φορές χρυσός και χάλκινος Ολυμπιονίκης μας, εμπιστεύεται την Automotive για το νέο του αυτοκίνητο. Από όλους εμάς, καλοτάξιδο!», ήταν η λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία της Automotivo.

Διαβάστε επίσης:
Το νέο αυτοκίνητο του Σάκη Ρουβά
Το νέο αυτοκίνητο του Sylvester Stallone
Ιδού το νέο αυτοκίνητο του Κυριάκου