Live Κίνηση
Περισσότερα
MIRROR

Dubai Bling: Το reality του πλούτου και της υπερβολής τα έχει όλα

Ελλάδα 11:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Dubai Bling: Το reality του πλούτου και της υπερβολής τα έχει όλα

MIRROR

Dubai Bling: Το reality του πλούτου και της υπερβολής τα έχει όλα

MIRROR

Πλούσιες κυρίες, επιχειρηματίες, influensers, παρουσιάστριες και κοσμικές περσόνες συνθέτουν ένα απαράμιλλο παζλ εξτραβανγκάντζα χαρακτήρων που ξεκατινιάζονται και ξοδεύουν αφειδώς.

Advertisement
Advertisement

Σε μια από τις πλέον χαρακτηριστικές σκηνές του reality «Dubai Bling» που προβάλλεται από τις 27 Οκτωβρίου στο Netflix, η Σάφα Σιντίκι τρώει μεσημεριανό με τον σύζυγο της Φαχάντ, έναν Ινδό επιχειρηματία, που κερδίζει περίπου τέσσερα εκατομμύρια δολάρια το χρόνο.

Ο Φαχάντ, της ζητάει να κάνουν δεύτερο παιδί αλλά δεν παίρνει το μήνυμα, που είναι «καρφιτσωμένο» σε ένα μεγάλο διαμαντένιο τσιμπιδάκι μαλλιών που είναι μια φράση το οποίο αναπαύεται σε περίοπτη θέση, στην κόμη της συζύγου του. Γράφει «Χρειάζομαι μια νέα Birkin», την περίφημη δηλαδή τσάντα του οίκου Hermes, σε μια μόνο σκηνή από το νέο reality του συνδρομητικού καναλιού που τα έχει όλα.

Χαρακτήρες διψασμένους για προβολή με εξαίρεση τον Φαχάντ, glam νύχτες, αφίξεις με ελικόπτερα, ξεκατινιάσματα που αρχίζουν από το πρώτο  επεισόδιο και γιγαντώνονται σταδιακά και υπερβολή στο μέγιστο βαθμό.

Advertisement
Advertisement

Κάτι που φαίνεται όταν ένα από τα ζευγάρια πηγαίνει για δείπνο στο σπίτι των Σιντίκι και ο άντρας δεν τρώει κρέας, κάτι που λύνεται άμεσα, αφού ένας υπηρέτης πηγαίνει στην παραλία. Λίγο αργότερα επιστρέφει με ένα  φρέσκο ψάρι που σπαρταράει ακόμη, δείγμα και αυτό ότι στο Ντουμπάι όλα μπορούν να γίνουν, αρκεί να υπάρχουν λεφτά.

Πάντως τα ΜΜΕ στα Εμιράτα, έγραψαν ότι από τους δέκα μόνο τέσσερις είναι πραγματικά πλούσιοι, ενώ οι υπόλοιποι έχουν μεν αρκετά, αλλά όχι τόσα, ώστε να θεωρούνται σημαίνουσες προσωπικότητες.

Advertisement

Δόξα τον Αλλάχ πάντως, στο συγκεκριμένο reality τα ντιρχάμ ξοδεύονται αφειδώς ειδικά από τις κυρίες που αγοράζουν κοσμήματα που θα φορεθούν μόνο για να πάνε σε συγκεκριμένο θεματικό πάρτι γενεθλίων.

Η επιλογή της Σάφα ήταν ένα περιδέραιο του οίκου Bulgari αξίας 2.800.000 δολαρίων, ενώ ο διάσημος ραδιοφωνικός παραγωγός Κρις Φέϊντ επέλεξε κάτι πιο πρακτικό για την αρραβωνιαστικιά του Μπριάννα. Της αγόρασε για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου ένα Tesla!

Advertisement

Φιλοδοξίες, εγωισμοί και μικροπρέπειες!! 

Δεν είναι ο μόνος γαλαντόμος φυσικά, καθώς ο Φαχάντ αγοράζει ένα ολόκληρο διαμέρισμα στη Βαλεντίνα της καρδιά του, ενώ οι σκηνές και τα θέματα που απασχολούν τους δέκα πρωταγωνιστές εναλλάσσονται με κινηματογραφική ταχύτητα.

Advertisement

Η Ζέινα πλούσια κτηματομεσίτρια, η Φαρχάνα, ο Ιμπραχίμ, ο Dj Bliss και η σύζυγος του Ντίβα Ντι, η Ελ Τζεϊ πρώην μοντέλο και πλούσια χήρα, ο Κρις, η Μπριάννα και η Λοζαίν συνθέτουν μια ομάδα χαρακτήρων που αποδεικνύεται ικανή για όλα.

Φιλοδοξίες, εγωισμοί, μικροπρέπειες και κουτσομπολιά για όλους αναδύονται μέσα από ένα ιλουστρασιόν περιτύλιγμα με φόντο τους ουρανοξύστες του Εμιράτου, διάσημα κλαμπ, εστιατόρια και πολυτελείς κατοικίες.

Θα ήταν τουλάχιστον επιβεβλημένο σε όσους ασχολούνται επαγγελματικά με τα reality στην Ελλάδα να δουν τι σημαίνει φοβερή σκηνοθεσία, μοντάζ και καταιγιστικός ρυθμός βλέποντας ένα επεισόδιο.

Η σκηνή όπου ο Ιμπραχίμ,  η Ζέινα και η Ντίβα Ντι ξεκατινιάζονται μέσα στο γραφείο της δεύτερης και τελειώνει με κούπες καφέ αρχικά και μια τσάντα να εκτοξεύονται είναι αρκούντως χαρακτηριστική.

Είναι μάλλον περιττό να πούμε ότι οι πρωταγωνιστές κυκλοφορούν με dream cars όπως Lamborghini Aventador, Ferrari, Rolls Royce Phantom και Bentley.

Τα δείπνα, οι εκδρομές και τα πάρτι εναλλάσσονται σε αυτό το γαϊτανάκι της υπερβολής και της πολυτέλειας όπου ακόμη και δυνατές σκηνές στήνονται με φόντο τσάντες Hermes και σύνολα Valentino ή Versace.

Η τελική επίγευση είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι ζουν ξεκάθαρα σε έναν άλλο πλανήτη, όπου το μόνο που τους απασχολεί στην πραγματικότητα είναι τίποτε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Φίλιππος Νιάρχος: Τα γενέθλια του μεγιστάνα
Video: Rafale ισοπεδώνουν Τουρκική βάση…
Μύκονος: Η μάχη για το μυθικό Sea Satin