Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

newsautoEXECUTIVE: Νέο Suzuki S-Cross

Ελλάδα 7:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

newsautoEXECUTIVE: Νέο Suzuki S-Cross

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

newsautoEXECUTIVE: Νέο Suzuki S-Cross

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Μάθετε τα πάντα για το νέο Suzuki S-Cross σε μια premium ψηφιακή παρουσίαση, που για πρώτη φορά γίνεται στην Ελλάδα από το Newsauto Executive.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Suzuki S-Cross καταφέρνει να συνδυάζει ένα εντυπωσιακά ελκυστικό αμάξωμα με τις παραδοσιακές αξίες της μάρκας, όπως την κορυφαία πρακτικότητα και την ικανότητα κίνησης σε κάθε είδους έδαφος χάρη στην προηγμένη τετρακίνηση AllGrip.

Η νέα σχεδιαστική αντίληψη της Suzuki στο S-Cross έχει δημιουργήσει ένα αυτοκίνητο ιδιαίτερα μοντέρνο και ξεχωριστό για τα δεδομένα της κατηγορίας του.

Παράλληλα, κάτω από το καπό υπάρχει ο γνώριμος turbo κινητήρας BoosterJet με την εξελιγμένη υβριδική τεχνολογία, ενώ το απαράμιλλο σύστημα τετρακίνησης AllGrip διευκολύνουν τον οδηγό να επιλέξει τη ρύθμιση τετρακίνησης που ταιριάζει καλύτερα στις εκάστοτε συνθήκες οδήγησης.

Advertisement
Advertisement

Η νέα παρουσίαση μοντέλων του www.newsauto.gr είναι δομημένη σύμφωνα με την πιο σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία, πάνω στο Cloud της Google, δίνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα τόσο στην αναζήτηση των αναγνωστών, όσο και στην εμφάνιση της πληροφορίας.

Στο νέο Newsauto Executive μπορείτε να δείτε όλες τις πληροφορίες για του νέου Suzuki S-Cross.

Δείτε την παρουσίαση

Advertisement

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Hybrid Allgrip
Suzuki S-Cross: Με εξελιγμένα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης
Suzuki S-Cross: Το αυθεντικό SUV με την τολμηρή σχεδίαση

Advertisement