Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

newsautoEXECUTIVE: Νέο smart EQ fortwo

Ελλάδα 4:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

newsautoEXECUTIVE: Νέο smart EQ fortwo

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

newsautoEXECUTIVE: Νέο smart EQ fortwo

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Μάθετε τα πάντα για το νέο smart EQ fortwo σε μια premium ψηφιακή παρουσίαση, που για πρώτη φορά γίνεται στην Ελλάδα από το Newsauto Executive.

Advertisement
Advertisement

Το smart EQ facelift ξεχωρίζει από την εντυπωσιακή κυψελοειδή μάσκα και για πρώτη φορά διαθέτει full LED φώτα. Εκτός από το εμπρός μέρος, αλλαγές υπάρχουν και στο πίσω τμήμα. Εκεί συναντάμε τα νέα φωτιστικά σώματα με μοναδικά γραφικά, τα οποία ταιριάζουν στον παιχνιδιάρικο χαρακτήρα του αυτοκινήτου.

Tο ηλεκτρικό μοντέλο εφοδιάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 82 ίππων και 160 Nm ροπής. Η δύναμη μεταφέρεται στους τροχούς σχεδόν ακαριαία και για την ακρίβεια μόλις από τις 150 rpm. Η μπαταρία των 17.6 kWh έχει τη δυνατότητα να κινήσει το fortwo coupe για 135 χιλιόμετρα με μία φόρτιση, σύμφωνα με τα πρότυπα δοκιμών WLTP ή 159 χιλιόμετρα σε NEDC

Ο “ανεφοδιασμός” μπορεί να γίνει μέσω οικιακής πρίζας και θα χρειαστεί περίπου 6 ώρες για να φτάσει το 100% της μπαταρίας, ενώ με wallbox ο χρόνος αυτός μειώνεται στις 3,5 ώρες.

Advertisement
Advertisement

Η νέα παρουσίαση μοντέλων του www.newsauto.gr είναι δομημένη σύμφωνα με την πιο σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία, πάνω στο Cloud της Google, δίνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα τόσο στην αναζήτηση των αναγνωστών, όσο και στην εμφάνιση της πληροφορίας.

Στο νέο Newsauto Executive μπορείτε να δείτε όλες τις πληροφορίες για το νέο smart EQ fortwo, να το διαμορφώσετε όπως εσείς θέλετε και να κλείσετε Test Drive.

Δείτε την παρουσίαση