Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

newsautoEXECUTIVE: Νέο Volkswagen Polo

Ελλάδα 9:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

newsautoEXECUTIVE: Νέο Volkswagen Polo

ΝΕΑ

newsautoEXECUTIVE: Νέο Volkswagen Polo

ΝΕΑ

Μάθετε τα πάντα για το νέο Volkswagen Polo σε μια premium ψηφιακή παρουσίαση, που για πρώτη φορά γίνεται στην Ελλάδα από το Newsauto Executive

Advertisement
Advertisement

To νέο Volkswagen Polo έφτασε πιο αναβαθμισμένο από ποτέ και διαθέτει σημαντικά πλουσιότερο εξοπλισμό και τεχνολογίες, οι οποίες προέρχονται από μεγαλύτερες κατηγορίες.

Η πιο premium επιλογή της αγοράς αυτή τη στιγμή στη μικρή κατηγορία είναι το νέο Volkswagen Polo. To γερμανικό supermini εφοδιάζεται με κινητήρες βενζίνης TSI και ακόμα έναν TGI, ο οποίος έχει τη δυνατότητα κίνησης με διπλό καύσιμο (φυσικό αέριο – βενζίνη).

Ακόμα, η εταιρεία εμπλούτισε το νέο Polo με προηγμένα συστήματα, εξοπλίζοντάς το με προβολείς IQ.LIGHT LED matrix, αλλά και με το Travel Assist που εξασφαλίζει αυτόνομη οδήγηση “Επιπέδου 2”, για ταχύτητες έως και 210 χλμ./ώρα, “παντρεύοντας” τη λειτουργία του ενεργού Cruise Control (Predictive ACC) με αυτή του Lane Assist.

Advertisement
Advertisement

Η νέα παρουσίαση μοντέλων του www.newsauto.gr είναι δομημένη σύμφωνα με την πιο σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία, πάνω στο Cloud της Google, δίνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα τόσο στην αναζήτηση των αναγνωστών, όσο και στην εμφάνιση της πληροφορίας.

Στο νέο Newsauto Executive μπορείτε να δείτε όλες τις πληροφορίες για του νέου Volkswagen Polo.

Δείτε την παρουσίαση

 

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Volkswagen Polo: Το νέο… Golf που τα σπάει! (video)
Οι τιμές του νέου VW Polo στην Ελλάδα
Καταφτάνει το ανανεωμένο VW Polo GTI, τι περιμένουμε

 

Advertisement